Безстрашна малятко: Сергій Безруков посадив доньку за штурвал

496

Кілька днів тому разом зі своєю родиною популярний актор Сергій Безруков відправився в хоч і короткий, але дуже довгоочікуваний відпустку. Відпочити артист вирішив у колі близьких на узбережжі Краснодарського краю.

Дорогі мої! Хорррошие! Зробив паузу) Прилетів у СОЧІ з сім’єю!!! У мене теж влітку буде МОРЕЕЕЕ!!!! — написав зоряний батько в одній із соціальних мереж.

© Instagram @s_bezrukov

За словами Сергія, у нього вийшло «вирвати» всього 4 дні з щільного робочого графіка, щоб насолодитися морським повітрям і прекрасними пейзажами Сочі. Дивлячись на знімки Безрукова в його особистому мікроблозі, стає очевидно, що артист дуже щасливо проводить час з коханою дружиною – Ганною Матісона і двома чарівними дітками – 3-річній Машенькою і однорічним Степаном.

© Instagram @s_bezrukov

А сьогодні актор поділився неймовірно зворушливим відео, на якому відображено, як він відпочиває з спадкоємицею. Разом з малятком Безруков вирішив покататися на човні і навіть посадив Машу за штурвал!

Мореееееееее….Крутоооооо)))… Відпочинок! Сім’я! Літо!!!!!)P. S. Відключив коменти,щоб розслабитися) Не ображайтеся))) Гаразд?)P. P. S. Побачили дельфінів))) Стьопа їх проспав) але ми йому розповімо)))

І незважаючи на те, що артист відключив коментарі під відео, всього лише за кілька годин ролик набрав більше 30 000 «лайків»!

View this post on Instagram

A post shared by Сергій Безруков (@s_bezrukov) on Aug 1, 2019 at 10:13pm PDT

До речі, не так давно пройшла сина на човні і співачка Анна Сєдокова.Також, як і Сергій, вона не побоялася і дала управління в руки дитині. У коментарі під відео знаменитість зазначила, що давно хоче навчитися серфінгу і планує розпочати вже найближчим часом в компанії старшої доньки.

Температура в місті кричала «біжіть звідси» і сьогодні я чітко вирішила, що проведу з малюком цілий день ні на кого не перемикаючись. Захотілося за місто, але прогуглив найближчі бази, перспектива їхати півтори години до найближчої з малюком по такій спеці, привабливою не здалася. І тут я згадала, що поряд з нашим будинком є човнова станція, ми весь час дивимося на човни і серферів з вікна. Ми спустилися на самокатах вниз. Дізналися, де взяти човен і ось ми вже в ній. Так круто покаталися . Ввечері з Алей хочу на серфі , буду вчитися ) Підемо всі разом, – розповіла Ганна.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jun 22, 2019 at 5:04am PDT

Читайте також:

  • Батькова дочка: Сергій Безруков показав доньку
  • Група підтримки: Сергій Безруков планує піти у декрет
  • Це захват! Сергій Безруков показав доньці чудовий тваринний світ
Фото на анонс: © Instagram @s_bezrukov @sb.fan.ua