Неймовірна фотосесія: Саша Савельєва поділилася кадрами, знятими перед пологами

675

35-річна Саша Савельєва та 46-річний Кирило Сафонов цієї весни відзначили «фаянсовий» весілля – 9 років у шлюбі. Вони вважаються однією з найбільш гармонійних і міцних пар в російському шоу-бізнесі і, звичайно, однією з самих таємничих. Кирило і Саша ретельно приховують подробиці особистого життя. Так, вони до останнього тримали в секреті новини про те, що скоро вперше стануть батьками. Однак змінилися форми співачки видали себе самі.

© Instagram @sasha_savelieva

Лише через кілька тижнів після народження довгоочікуваного сина зіркова мама порушила «режим тиші» і не тільки показала перше фото з малюком, але і щиро подякувала всім за добрі слова.

Любі мої, дорогі! Ми вдома! І у нас все добре!Мало що поки усвідомлюю і розумію, але відчуваю одне — безмірне щастя! Спасибі всім, хто переживав, дякую всім, хто проявив почуття такту по відношенню до нас, спасибі за розуміння!Спасибі тобі, світ!

© Instagram @sasha_savelieva

Читайте також:Саша Савельєва вперше показала новонародженого сина

До речі, пізніше, в одному з рідкісних інтерв’ю Кирило Сафонов розповів, чому вибрав для сина таке рідкісне і красивою ім’я – Леон.

Я Кирило Леонович, але тут інші причини. Не дуже добре пам’ятаю свого батька. Він був унікальною людиною, харизматичним, розумною, освіченою, але стати справжнім батьком йому не вдалося. Місце, яке він міг би займати в моєму житті, порожньо, – пояснив Сафонов.

Читайте також:Кирило Сафонов поділився знімком з обома дітьми і… розсекретив ім’я сина!

Зіркові батьки все так же рідко діляться новинами про Леоне і поки жодного разу не показали обличчя малюка в соцмережах. Однак Саша Савельєва зробила справжній подарунок передплатникам свого блогу і поділилася кадрами неймовірно атмосферної фотосесії, присвяченій сучасним проблемам екології. Але найцікавіше в тому, що фотографії були зняті незадовго до пологів співачки.

Останній раз я плакала близько року тому.. Чоловік приходить з роботи, а я ридаю. Не могла зупинити сльози. Йшов сьомий місяць вагітності, і все було добре, навіть чудово, але… Я давала початок нового життя, і з цим почуттям нічого не могло зрівнятися. Нічого! Крім страху… Ні, не за себе, за сина. Я зробила усвідомлений вибір подарувати життя, але саме життя як з нами надійде? Так само як ми з нею? Жорстоко? Що ми залишимо після себе нашим дітям? У мене немає амбіцій піднятися на трибуну ООН, я — просто мати. «Яжмать», якщо хочете. Кирило запропонував дати волю емоціям, але не в сльозах. Так і народився цей невеликий фотопроект, мій крик про допомогу. Я не закликаю на барикади з біорозкладаних матеріалів, просто прошу, давайте разом подумаємо над цим. Давайте подумаємо, як прожити так, що б було що залишити дітям…Проект вийшов не великим, але дуже важливим для мене. Минув час, народився Леон, а я все не наважувалася поділитися з вами своїми думками, зізнаюся, було якось… ніяково — що люди подумають. Але потім зрозуміла: так якого біса? Чому я маю соромитися своїх страхів, але при цьому, день за днем спостерігати, як ми позбавляємо майбутнього наших дітей. Ми не можемо «жити заради дітей», роблячи це за їх же рахунок. Якими грошима можна виміряти чисте повітря для наших дітей і онуків? Все, що я знаю про це, зводиться до однієї фрази, яку приписують одному з індіанських вождів: «Коли буде зрубано останнє дерево, коли буде отруєна остання річка, коли буде спіймана остання птах, – тільки тоді ви зрозумієте, що гроші не можна їсти». Дякую за увагу. Спасибі, якщо не залишилися байдужі до моїх слів. Люди, будьте людьми! Я вас люблю, — розповіла про фотосесії знаменитість.

© Instagram @sasha_savelieva

Захоплені поклоннки залишають компліменти улюбленій співачці і дякують за такий прекрасний посил, що змушує задуматися про екологію.

Сашко ,дай бог вам щастя ! А нам усім більше мудрості і побільше людей, які мислять і відчувають так само !

Прекрасно сказано!) Це не повинно бути ніяково, це прекрасно

Олександра, я дуже рідко пишу коментарі, але прочитавши Ваш пост у самої сльози, аж ком у горлі. Ви чудова матуся!

До речі, в коментарях відзначилася подруга і колега Савельєвої з групи «Фабрика» Саті Казанова.

Саша ❤ Так красиво! І ти, і твої думки

До речі, не так давно зіркова матуся розповіла, що нарешті вийшла з декретної відпустки.

Відчуття дуже цікаві — після 10 місяців декретної відпустки вийшла на сцену в якості ведучої. Чудовий вечір! Правда 5 годин на підборах — як в перший раз, ноги офігіли, — зізналася знаменитість в особистому блозі.

Шанувальники відзначили, що знаменитість чудово виглядає і, судячи з облегающему вечірньої сукні, прийшла в допологову форму.

© Instagram @sasha_savelieva

Нагадаємо, на початку літа Саша повідомила, що більше вона не буде співати в складі групи «Фабрика», учасницею якої була 16 років.

Мене чекають зміни, які привнесуть нове і життя, і творчість. Так, трохи страшно перегортати сторінку, але мушу зізнатися, мені страшенно цікаво, що мене чекає попереду. Зараз мені хочеться присвятити час родині, турботі про маленького хлопчика, який дуже потребує мене. Тепер я знаю, заради кого я буду співати! Дорогі мої люди, побажайте мені удачі! — звернулася вона до шанувальників.

© Instagram @sasha_savelieva
Фото на анонс: Instagram @sasha_savelieva