Брат чоловіка заборонив приходити до нього на весілля з дитиною

584

Чим більше у чоловіка родичів, тим складніше його обраниці. Звичайно, є винятки! Але, судячи з того, як часто дівчата розповідають про примхи тієї половини сім’ї, пощастило не всім.

І багато історії пов’язані не тільки зі свекрухою. Новий герой – брат чоловіка, він же дівер. Наприклад, молода матуся Вікторія раніше розповідала про те, що брат чоловіка заявив, що всі дитячі речі її забере дитину для свого майбутнього малюка. Яке?

А молода матуся з ніком в Мережі berte bel поділилася з подругами історією про те, що дівер, який одружується, влаштував їй справжню сцену зі сльозами. Причина вас вразить!..

Брат чоловіка заявив, щоб дитину не було на весіллі, немає і все тут. Загалом, чоловік сказав, що в такому разі не піде на святкування, привітає і все. Брат образився, навіть розплакався, сказав: «Я тоді з твоїм Настею більше ніколи не зможу спілкуватися і буду ставитися відповідно (природно я крайня), але від принципу не відійду, ніяких дітей і все тут».

Чоловік поїхав на весілля, я залишилася вдома з дитиною. «Іди, — кажу, — нехай не плаче твій брат».

А потім пояснювалася перед усіма родичами, чому його колишня дружина йде, а я ні. Всі пропонували допомогти, одна тітка — півгодини, потім дядько – півгодини.

Ну ладно… Брат кличе на другий день, і дозволив мені з дитиною прийти. А ось як-то бажання трохи відбило.

Подруги в Мережі підтримали молоду матусю, порадили їй не хвилюватися. Більшість були впевнені, що брат чоловіка поступив некоректно:

4 місяці дитині всього то. Він же не однорічний, якого треба ловити з банкетного залу і під столами. Він був би тільки на руках у вас. Я б взагалі образилася (Сашенька)

Брат не прав, але ваш чоловік ще гірше, він повинен вас перед братом захищати, – сказала Еля.

Однак автор посту тут виступила на захист чоловіка:

Він і так захищав. Колишня дружина йде тому, що вони дружать з братом.

Читайте також:Діти на весільному торжестві: як залучити до участі, чим зайняти

Якщо дитина і став би плакати, то ніхто не тримає ні його на прив’язі, ні маму. Спокійно взяла його і вийшла заспокоїти. Не заспокоюється, значить, пішли гуляти (KrotTavi)

Дуже негарно повівся брат вашого чоловіка (Аніта)

До мене на весілля приходили з дитиною і все ок було. Це батькам дитини може бути клопітно. Вклади, нагодуй, розваж, коли самим хочеться відпочити. А іншим що завадить? Заплакав — відійшли в сторону, заспокоїли. Деякі в колясці навіть під гучну музику можуть спати (Валентинка)

Були і ті матусі, хто поділилися своїм досвідом відвідування весіль з дітьми. Наприклад, користувачка мережі ОЛЕНА:

Скрізь з дітьми ходжу з самого їх народження! А якщо не з ким залишити, що тепер хрест на житті ставити? І ніхто ніколи слова не сказав проти! І в ресторані, і в домашній обстановці, і на природі свята проходять, нікому мої діти не створюють перешкод! Навпаки ради, що приходимо! Це мені незручно, тому що важко зосередитися на святі з дітьми на руках! А братові чоловіка яка печаль від вашого дитинчати? Ось коли будуть у нього свої діти, зрозуміє.

За традицією на весіллі обов’язково повинні бути діти. Даремно він так, – впевнена rapunzel.

Читайте також:Що надягти: стиліст назвав найкращі образи для гостей на весіллі

Однак у цьому потоці слів підтримки і думка тих, хто не вважає думку нареченого неправильним:

Це його весілля, і йому вирішувати. Маленькі дітки — це дійсно тяжко на таких заходах, причому, для всіх (Alena)

Звичайно буде нити. Мало приємного, коли стоїш в загсі, йде церемонія і тут дитина кричить. Або сидиш в кафе, конкурси і знову ниє дитина (Світла)

А що там дітям робити? Тим більше маленьким (Владислава)

Нормальна ситуація, всі звикають. Вам варто йти на другий день, вести себе привітно і гідно, щоб він і його молода дружина і всі родичі побачили, що у вас хороший характер, спокійний син, і даремно взагалі молодят влаштовував ці сцени, і треба було вас з сином кликати в перший день (Люба)

Автор цієї історії розповіла, що на весілля до брата чоловіка вона так і не пішла…

А яке рішення в цій ситуації запропонували б ви?

Всі фото: Depositphotos