«Будемо вчитися пірнати»: Анастасія Цвєтаєва займається плаванням для немовлят з 3-місячним сином

546

37-річна Анастасія Цвєтаєва — популярна актриса і мама трьох чудових дітей: Кузьми (13), Естер (6) і Аківи, якому скоро виповниться чотири місяці. Молодший син — другий її загальний дитина з чоловіком Натаном Ольганом. Знаменитість активно веде свій особистий блог і регулярно ділиться з шанувальниками знімками дітей, розповідаючи про життя багатодітної матусі в Ізраїлі.

© Instagram @nastia_tsvetaeva

На цей раз Анастасія розповіла про те, що вирішила почати займатися плаванням для немовлят з молодшим сином, який поки з маминою допомогою підкорює лише простори невеликий ванни.

Ми почали займатися плаванням для немовлят з Аквивой. Все серйозно, будемо вчитися пірнати. Я навіть пішла на онлайн-курси, — підписала Цвєтаєва відео в свеом особистому блозі.

© Instagram @nastia_tsvetaeva

А нещодавно Анастасія Цвєтаєва розповіла, що Аквиа вперше побачив море, і пояснила, чому не дає малюкові вітаміни:

У суботу наш хлопчик вперше побачив море. Я вважаю це важлива віха, хочу зафіксувати в пам’яті.Отже, дорогий щоденник😄 Акиве місяць і 8 днів. Він вперше «прийшов» на морі, на заході, в 18:30, коли сонце вже не сильно смажить. На календарі 6 липня, в небі мінлива хмарність, а у мене на руках маленький Акивушон. Море йому сподобалося, він притих від шуму вітру і хвиль, примружився й дивився в небо філософським поглядом))) Потім трохи перекусив і заснув. Я дала його на руки Надаву і вперше за це літо скупалася.Зараз сезон медуз, але я їх не боюся. Одну тільки зустріли, коли я вже на берег вийшла.⠀P. S. Хто дивився сьогоднішні сториз, напишіть вашу думку ласка на рахунок вітаміну D. І взагалі на рахунок усіх вітамінів, які прописують всім дітям без розбору, превентивно, навіть не зробивши аналізів і не з’ясувавши, чи є недолік в тому чи іншому вітаміні…

© Instagram @nastia_tsvetaeva

Читайте також:

  • «У кого качечка краще»: Анастасія Цвєтаєва поділилася забавним знімком з місячним сином Акивой
  • Анастасія Цвєтаєва пояснила, чому не дає новонародженому синові вітаміни
  • 7 простих кроків: Анастасія Цвєтаєва розповіла, як відновитися після кесаревого розтину
Фото на анонс: Instagram @nastia_tsvetaeva