Схожі? Лера Кудрявцева поділилася рідкісним кадром із сестрою

1341

48-річна Лєра Кудрявцева нечасто ділиться подробицями особистого життя і кожен сімейний знімок в її особистому блозі стає справжнім подарунком для численних шанувальників і викликає бурхливі обговорення.

Нагадаємо, що знаменитість в минулому серпні стала мамою дочки, яку назвали Машею. Малятко народилася у шлюбі Кудрявцевої та хокеїста Ігоря Макарова. Зіркова матуся лише нещодавно розсекретила обличчя дочки, а минулого тижня показала її перші кроки.

Читайте також:Хто у нас пішов? Лєра Кудрявцева показала перші кроки доньки

Дочка Леры Кудрявцевой© Instagram @leratv

Зараз Лера разом з подругами і старшою сестрою Оксаною відпочиває на курортах Сінгапуру. Телезірка поділилася рідкісним, спільним з Оксаною знімком і спровокувала бурхливі обговорення шанувальників про їхню неймовірну схожість.

Моя рідна сестричка, моя любов, моя подруга, моя душа ❤️, – залишила під знімком ніжну підпис Лера.

Лера Кудрявцева с сестрой© Instagram @leratv
Лера Кудрявцева с сестрой и подругами© Instagram @leratv

Шанувальники прийшли в захват від теплого сімейного кадру і поспішають залишити щирі компліменти сестрам.

Дуже схожі, як близнюки. Як приємно дивитися, коли такі відносини, щастя вам багато і здоров’я !!!!

Двоє зі скриньки — однакові з особи !

Нехай у вашій родині буде мир, любов і щастя) ви прекрасні!

Свій коментар під фото також залишила мама Валерії та Оксани, Олександра Іванівна: «Мої рідненькі, улюблені доньки! Люблю вас, сумую, цілую!». На що Лера зворушливо відповіла мамі: «І ми тебе рідна 😍❤️».

Лера Кудрявцева с сестрой© Instagram @oksiksana
Лера Кудрявцева с сестрой© Instagram @leratv, @oksiksana

Про сестру Лери, Оксані Жукової, відомо, що вона-людина не публічна і займається власним бізнесом. В одному з інтерв’ю співачка розповіла про сестру і зізналася, що Оксана – єдина людина, якій вона повністю довіряє.

На щастя, є у мене людина, на чию підтримку можу розраховувати завжди. Це сестра. Ні одна подруга її не замінить. Оксана старший за мене на сім років, займається бізнесом. Знаю, що не завжди між близькими людьми складаються теплі стосунки, але у нас з сестрою дуже тісний зв’язок. Маму дякуємо: спасибі, що нас двоє, що ми є один у одного. Так, до речі, було не завжди. У дитинстві буцалися з нею постійно, я була вередливою, суперечною, а їй, як старшої, доводилося за мною слідкувати. Сестра мене недолюблювала. Але коли подорослішали, стали не розлий вода. І я знаю: Оксана точно ніколи не зрадить, їй можу довіритися повністю. Мама, звичайно, теж дуже близька мені людина, але батьків намагаєшся берегти від своїх неприємностей, – розповіла Кудрявцева.

До речі, ще одна знаменитість, яка дуже близька зі своєю сестрою, це Тетяна Навка. Її рідна сестра Наталія воліє залишатися не публічною персоною. У 2012 році вона вийшла заміж, а в минулому році народила доньку Дарину, якій в цьому квітні виповнився рік. Тетяна разом з чоловіком прийшли на сімейне свято і зворушливо привітали Наталю зі святом.

Татьяна Навка с мамой и сестрой© Instagram @tatiana_navka

Читайте також:

  • Моя любов: Лера Кудрявцева поділилася фотографією з донькою на відпочинку
  • Раритетний кадр: Христина Асмус показала фото з батьками і з обома сестрами
  • Краще однієї — тільки три: Віра Брежнєва з сестрами
Фото на анонс: © Instagram @leratv