Юна театралка: Сергій Безруков показав нові кадри з 3-річною донькою

410

46-річний Сергій Безруков – зірка кіно і театру, крім того він успішний співак і музикант, а також художній керівник Московського губернського драматичного театру. Але головна роль у його житті – це, звичайно, роль турботливого і ніжного батька. Навесні 2016 року він одружився на режисера Анна Матісон, яка подарувала йому двох дітей, чарівну Машу (3) і довгоочікуваного сина Степана, якого в кінці листопада виповниться рік.

© Instagram @s_bezrukov

Зоряний батько з задоволенням ділиться в особистому блозі сімейними кадрами та новинами про дорослішання і перші успіхи своїх малюків. Єдине, що поки приховує Сергій, це обличчя сина, але прихильники впевнені, що коли дитина підросте Безруков розсекретить спадкоємця. Як зробив це раніше, з донькою. Вперше її фотографії з’явилися в особистому блозі знаменитості, лише коли їй виповнилось 2 роки.

© Instagram @s_bezrukov

Дочка актора, 3-річна Маша, росте справжньою красунею і хорошою хазяєчкою. Вона вже вміє готувати печення, з радістю допомагає мамі з домашніми справами, а взимку спекла до татову приїзду з гастролей справжній торт. Її фотографії регулярно з’являються в особистому блозі Сергія і набирають безліч лайків і компліментів.

© Instagram @s_bezrukov

Читайтетакже:Маленька хазяєчка: дочка Сергія Безрукова приготувала для папи солодкий подарунок

Будь-який час з Машею — улюблене. Похід в зоопарк або щоденне купання — все це приносить радість, тут і говорити нема чого, я не з тих, хто ухиляється від повсякденних занять, навпаки, кайфую, що можу сам заколочки приколоти або спати укласти, — говорив Безруков в інтерв’ю журналу «Антена».

За словами актора, Маша часто буває у нього на зйомках і взагалі зростає за лаштунками. Вона буває на репетиціях і вже знає, що це татова робота, що підходити і відволікати його не можна, можна тільки дивитися.

© Instagram @s_bezrukov

Читайтетакже:Привчаємо до мистецтва: Сергій Безруков опублікував фото з репетиції разом з донькою

У ці вихідні Безруков поділився чудовими портретами Маші і розповів, що навіть коли він на гастролях, Машенька проводить час в театрі і в неї вже з’явився свій улюблений спектакль.

Поки я в Кемерово…наш Великий Дитячий Фестиваль триває) На сцені Губернського театру приймаємо чудового «КОТА В ЧОБОТЯХ» Єкатеринбурзького ТЮГУ…. Чудовий спектакль, БРАВО! Дітям дуже подобається і що найважливіше, дуже подобається моїй Маші))))) — підписав кадри Безруков.

© Instagram @s_bezrukov

Шанувальники прийшли в захват від фотографій підросла Марійки і залишають їй компліменти і добрі побажання всієї зоряної сім’ї.

Як це прекрасно) Маша чудова. Схожа на Вас і Анну одночасно

Світла дівчинка!! Янголятко!! Здоров’я і всього самого доброго їй і вашій родині!!!

Молодець!!! Справжня театралка! ❤❤❤ І вже розбирається в мистецтві!

До речі, в минулому році Сергій здивував своїх численних шанувальників розповіддю про те, що сам приймав пологи у своєї дружини,попередньо пройшовши спеціальну навчальну програму. Актор поділився, що насилу стримав емоції і мало не зомлів, але все пройшло чудово і щасливий батько сам перерізав пуповину. За словами Сергія, саме після появи Маші на світло в ньому прокинулися справжні батьківські почуття.

Безруков з дружиною не раз говорили, що мріють про велику сім’ю. У актора, крім Марії, є ще двоє дітей, але він не планує ділитися який-небудь інформацією про них, так як хоче максимально вберегти їх приватне життя від втручання журналістів.

© Instagram @s_bezrukov
Фото на анонс: Instagram @s_bezrukov