Будні в Гонконгу: дружина Валентина Юдашкіна поділилася теплими знімками з онуками

416

29-річна Галина Юдашкіна в кінці серпня в особистому блозі повідомила численним шанувальникам важливі новини: вона разом з чоловіком Петром Максаковым і двома синами, 3-річним Анатолієм і однорічним Аркадієм, переїхала в Гонконг.

© Instagram @gyudashkina

Зіркове подружжя обживаються на новому мрії і діляться з шанувальниками кадрами Гонконгу. До речі, Галина розповіла, що вони планують якомога краще пізнати це місто, а вивчення почали з екскурсії в Гонконгський музей науки. Оригінальність цього музею полягає в тому, що всі інтерактивні експонати, а це значить, їх можна чіпати і навіть ставити над ними міні-експерименти, відчувши себе великою дитиною в чотириповерховій будівлі.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 30, 2019 at 5:05am PDT

Зараз Марина Юдашкіна, мама Галини, теж знаходиться в Гонконгу, звідки ділиться барвистими знімками з улюбленими онуками: хлопчаки облаштовуються на новому місці, грають один з одним, ходять з бабусею на плавання і займаються математикою.

Наші будні! Заняття з математики, змова двох братів ! Плавання і розповіді Аркаши! Улюблені онуки!😍😘😘✌️

© Instagram @marinayudashkina
© Instagram @marinayudashkina

Шанувальники дякують Марину за те, що вона ділиться такими теплими родинними кадрами, за яким відразу помітно, що брати дуже дружні:

Мариночка, це і є ЩАСТЯ!❤️🌺💋

Моє серце тане від цієї Вселенської милоты!!!!😍💓💓💓🎉🎉🎉😘😘😘

Мариночка! Насолоджуйтесь! Малюки так швидко ростуть!❤❤

А нещодавно Галина опублікувала на своїй сторінці знімки з парку розваг. Саме миле в цих фотографіях те, що її сини одягнені в стилі family look: чорні футболки і шортики, стильні кросовочки і – найголовніше – милі жовті дождевички!

© Instagram @gyudashkina
© Instagram @gyudashkina

До речі, цього літа Галина з мамою і синами насолоджувалася сімейним відпочинком на курортах Ізраїлю. Анатолій і Аркадій дуже підросли за це літо і стали головними зірочками особистого блогу їх знаменитої мами, а кожна фотографія з ними набирає десятки тисяч лайків.

Дети Галины ЮдашкинойФото: Instagram @gyudashkina

Нагадаємо, що Анатолій і Аркадій з’явилися на світ у шлюбі Галини Юдашкиной і Петра Максакова, онук Народної артистки Росії Людмили Максаковою і правнука легендарного радянського посла в Америці Анатолія Добриніна. Зіркова пара набрала офіційний союз в 2014 році. А в червні 2015 року пара обвінчалася. На розкішній весіллі зібралися безліч знаменитих гостей, ведучим свята став Микола Басков.

Свадьбы Галины ЮдашкинойФото: Instagram @gyudashkina

Читайте також:

  • Галина Юдашкіна показала, як допомагає бабусі на грядках її молодший син
  • Одна особа: молодший син Галини Юдашкиной все більше стає схожий на знаменитого діда
  • Майбутня зірка? Галина Юдашкіна віддала 2-річного сина на курси акторської майстерності
Фото на анонс: Instagram @marinayudashkina