Будні кішок і дітей: Анастасія Решетова показала зворушливий ролик, як домашній вихованець заспокоює її новонародженого сина

998

23-річна Анастасія Решетова і 36-річний репер андрій данилко, який виступає під творчим псевдонімом Тіматі, нещодавно поділилися чудовою новиною про народження дитини. У пари народився хлопчик, якого вони назвали Ратмир.

Фото: Instagram @simona280

Тепер Анастасія регулярно публікує у своєму особистому блозі фото і відео з малюком, розповідає про те, як вона відновлюється після пологів і про те, як проходять будні молодої матусі. На цей раз вона показала дуже смішне і зворушливе відео, в якому продемонструвала, як малюк Ратмір спить, затишно розташувавшись на одному з її трьох котів, яких вона завела під час вагітності.

У кожного своя атмосфера в будинку 😆👼🏽🙆🏽♀️🙆🏾♂️🐱🐱🐱 Кототерапия 24/7, — підписала вона ролик.

View this post on Instagram

A post shared by Reshetova Anastasia (@volkonskaya.reshetova) on Nov 8, 2019 at 4:05am PST

Передплатники Анастасії оцінили сімейне відео:

Приїде час і коти будуть ховатися від малюка😂😂😂 вони ще не знають, що їх чекає😂😂😂

Очманіти!! Кіт такий великий, малюк такий маленький 💓

Зайчика такі, на розслабоні 😎

Кайфові 😍😍😍 як кіт його охороняє 😂

Милотаааа…😻😻😻

Найкраща в світі подушка 😍 мурчит, гріє, повний all inclusive 😅

Instagram @volkonskaya.reshetova

Раніше Анастасія Решетова пояснила, чому під час вагітності вирішила завести відразу кілька домашніх вихованців:

Незважаючи на те, що будь-вихованець завдає чимало додаткового клопоту, я все одно ні краплі не шкодую про те, що ми завели кота…Точніше вже трьох котів😂 До вагітності я мало часу проводила вдома і майже не замислювалася про домашніх тварин, хоча кішок обожнювала все життя, у т. ч. великих і диких. Але після того як я дізналася , що стану мамою, все змінилося. Я почала відчувати, що хочеться піклуватися про кого -небудь і пожвавити атмосферу в домі. Скільки ж приємних емоцій всім приніс наш бенгал Джамал, а слідом за ним тепер і інші хлопці. Один породи Чаузи ф1 , інший Каракет ф2. Ось вони будуть дійсно великими і по поведінці і інтелекту нагадають собак, але з котячою грацією і ласкою )

Instagram @volkonskaya.reshetova

Природно, ними потрібно займатися щоб виросли міцними і вихованими котами. Є дуже багато нюансів, але якщо робиш це з любов’ю, то все вийде! Найважче , це адаптація вихованця на новому місці і знайомство з іншим котом)) Це цілий цирк 😭😅 І я , звичайно ж, в курсі про те , що для людини є невисокий ризик підхопити ряд інфекцій від кішок. Тому, в будинку дотримується строга гігієна, а всі котики двічі перевірені на всі інфекції і захворювання. Ну і я сама кожен місяць здаю аналізи для власного спокою поки перебуваю в положенні. Про те , що коти можуть стати для дитини алергеном, я теж не турбуюся. Адже, по ідеї навпаки — якщо людина з самого народження знаходиться в середовищі з тваринами, то йде звикання і організм виробляє імунітет до алергену. Тим більше , котики можуть стати відмінними друзями для дитини в майбутньому. Ось і розповіла небагато, як і просили))) Знайте, що Джамал , Хусейн Салем дуже класні пацани 🤪🐱

Читайте також:

  • Анастасія Решетова розповіла, як відновлює фігуру після пологів
  • Мамин або татів? Анастасія Решетова розповіла про колір очей новонародженого сина
  • Бебі блюз і новий режим дня: Анастасія Решетова розповіла, як бути мамою новонародженого
Фото на анонс: Instagram @timatiofficial