Більше не приховує: Согдіана показала чималенький животик

1109

35-річна співачка Оксана Нечитайло, більше відома під сценічним псевдонімом Согдіана, незабаром стане мамою втретє. Вагітність знаменитість приховувала і розповіла про неї лише тоді, коли округлий животик вже став видавати себе.

© Instagram

Він помітний навіть через об’ємний одяг. Так як московське літо в цьому році досить прохолодне, Согдіана носить пальто. І воно не в силах приховати змінилися форми співачки.

А ще майбутня матуся поділилася з передплатниками своїми емоціями. Зрозуміло, в такому положенні нервувати не можна. Але те, що сталося, вивело Согдіану з рівноваги.

Разом з сином ми приїхали на студію. Припаркувала поруч з місцем для людей з обмеженими можливостями… через 5 хвилин молода дівчина з модною машині вирішила зайняти це місце поруч… хоча місць в окрузі достатньо…

Я, можливо, не звернула б уваги, якби не Міка. -Мам, чому вона тут встала? Це погано!

-Ну, от, скажи їй.

І… він пішов, дочекався, коли вона вийде з машини і сказав.

На що дівчина, звичайно, огризнулася і втекла в спортзал… Люди, подумайте, що ви робите!!! Задумайтеся, який приклад ви подаєте підростаючому Поколінню?!

Якщо зараз ви безтурботні і не маєте своїх дітей, незабаром вони з’являться!!! І вже тим більше не можна бути байдужими до «неправильних вчинків»! Дякую, сину!

Я пишаюся тобою і беру приклад!

© Instagram @sogdianamusic

Читайте також:«Можу кілограм з’їсти за раз!»: вагітна Согдіана розповіла про улюбленому перекус

Передплатників співачки захопив вчинок її сина:

Я з вами повністю згодна 😘 Міка дуже хороший хлопчик! Ви найкраща мама! Дай Бог вам міцного здоров’я і всього самого доброго.

Ви зачепили таку серйозну тему. Діти набагато толерантніше багатьох дорослих. Я, як майбутній дефектолог, звертаю на це увагу щодня. У дитсадках зараз з’являється інклюзія і, начебто, ось шанс пояснити дитині, як потрібно спілкуватися з особливими дітьми, допомагати і поважати оточуючих, а на ділі реакція батьків: приберіть «особливого» дитини в спецгрупу, а на наших дітей і вихователів немає часу…. і це тільки один з прикладів. Міка, тисну руку і захоплююся.

Який Микаил молодець! Уважний і вихований хлопчик).

Нагадаємо, Согдіана виховує майбутніх чоловіків: первісток співачки Арджун народився в шлюбі з Рамом Говиндом восени 2007 року, а Микаил – 22 березня 2010 року. Батьком другої дитини співачки є Башир Куштов.

© Instagram @sogdianamusic

Читайте також:Чесно: Анна Хилькевич розповіла про помилки у вихованні маленької доньки

Батько майбутнього малюка співачки далекий від сфери шоу-бізнесу, він державний службовець. Согдіана не розсекречує його. Втім, як раніше і своє третє заміжжя.

З роками ставишся до сімейного вогнища зовсім інакше. Не хочеться створювати шум навколо самого дорогого, здійснювати повторні помилки. Щастя любить тишу, я перевірила на собі. Зараз стільки платформ для обговорення і засудження, а порадіє за тебе мало хто, – впевнена Согдіана.

А ви дотримуєтеся правил дорожнього руху? Не паркуєтеся на місцях для транспорту людей з обмеженими можливостями здоров’я?

Фото на анонс: Instagram @sogdianamusic