«Більше ніяких смєхов!»: дочка Вікторії Макарской вчить 4-річного брата читати

942

Вікторія і Антон Макарський – успішні артисти і батьки двох довгоочікуваних дітей: у вересні 2012 року, після 13 років шлюбу, Вікторія подарувала Антону дочку Машу, а в 2015 році — сина Івана. Вчора щасливі батьки відвели свою доньку в перший клас, а ще місяць тому, коли Вікторія з Антоном вибирали Марійці шкільну форму, зіркова мама написала про це у своєму особистому блозі:

Здається, що тільки-тільки маленьку Марійку два сімсот вагою забирали з пологового будинку:))) ЯК В ШКОЛУ??

© Instagram @makarskie

Тепер Маша, яка вже вміє читати і писати, навчає свого молодшого брата, причому робить вона це дуже суворо:

Ми залишимося на цій сторінці, поки ти це не вивчиш, — каже серйозна дівчинка.

Мама зняла ці зворушливі та кумедні моменти на відео і виклала до себе на сторінку:

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Sep 3, 2019 at 1:42am PDT

До речі, вчора успіхами своєї 4-річної дочки в особистому блозі похвалилася ще одна зіркова матуся: дочка Ляйсан Утяшевой і Павла Волі Софія – сама зібрала імена з літер:

© Instagram @liasanutiasheva

Нагадаємо, що зовсім недавно сім’я Макарских відпочивала в Криму. Дружина знаменитого артиста не дуже активно ділилася знімками з берега Чорного моря, однак було фото, яке порадувало передплатників зіркової пари. На ній 4-річний Ваня позує на тлі заходу. Сонячна доріжка біжить по морській гладі прямо до малюка. Вийшов атмосферне річний знімок. Чим старше стає синочок Вікторії і Антона Макарских, тим більше він схожий на свою знамениту маму. У хлопчика такі ж чуттєві губи, ніс і підборіддя. А от очі в нього татові.

© Instagram @makarskie

До речі, не так давно в одному з постів у блозі співачка і телеведуча розповіла особистий секрет щасливого шлюбу, зазначивши, що дізналася від своєї прабабусі.

Моя прабабуся мені радила милуватися людьми і дружити з чоловіком. Не звертати увагу на їх недоліки і не приймати близько до серця нічиї выпендрежи і «джигітування», – поділилася з передплатниками Вікторія Макарська. – Хоча б з тієї простої причини, що сама з собою розібратися часом не можеш. То один настрій, то інше. То хочеться солодкого, то солоного. Плакати несила, то сміятися хочеться.

Але себе адже виправдовуєш і виживаєш з будь-якими своїми вчинками по-любому. Не піду ж я розбивати дурну макітру об стінку, коли не права? Не йду.

До чого я все це пишу?

Чоловік — це цілий Всесвіт. Це незбагненна ОСОБИСТІСТЬ, ЯКУ Я ОБРАЛА САМА для спільного життя. Я ніколи не зможу влізти в його мізки, ніколи не зможу зрозуміти його повною мірою, і що відчуває його тіло, і що бачать його очі, і як він сам себе розуміє — назавжди залишиться для мене загадкою.

Загалом, я їм просто милуюся.

І ЛЮБЛЮ. Будь-якого. Він не стане іншим. І не обіцяв мені бути схожим на того чоловіка, ЯКИМ Я ЙОГО собі УЯВЛЯЮ. Він — це він.

А днями Макарська поділилася знімком, на якому зображено її син разом зі своїм прадідусем, якому виповнилося 87 років!

© Instagram @makarskie

Читайте також:

  • 6-річна дочка Антона Макарського майже довела свого знаменитого батька до сліз
  • Мама втомилася: Вікторія Макарська поділилася ефективним рецептом повернення бадьорості
  • З самого народження: Антон Макарський присвятив дочки зворушливий кліп
Фото на анонс: Instagram @makarskie