За кольором не вгадати: співачка Согдіана показала придане новонародженого малюка

517

Співачка Согдіана 26 липня стала багатодітною матусею. На світ з’явився третій дитина 35-річної співачки. Зазначимо, що стать дитини знаменитість не розсекретила, а крихітку в особистому блозі називає «мій рідний».

Про те, що у Согдіани тепер три сина, дозволяє думати і її роздуми:

У мене хлопці… я найбільше я хочу виховати в них чоловічу позицію, гідне ставлення до жінок, вихованість у будь-якому суспільстві!

Нагадаємо, що молода матуся Согдіана приховує і ім’я малюка. А от дитяче придане новонародженого співачка демонструє. Відомо, що у крихти білосніжна ліжечко. А щоб дитина, коли підросте, не вдарився об стінки ліжечка, його турботлива матуся поклала всередині м’які бортики. Вони нейтрального відтінку: графіту і світло-сірого.

© Instagram @sogdianamusic

Читайте також:Тричі мама: Согдіана розповіла подробиці про свої незвичайні пологи

Коляска малюка виконана в чорно-сірому кольорі. Молода матуся вибрала її, покладаючись на відгуки: у коляски відмінна амортизація, висока прохідність, велика корзина знизу і шторка від вітру.

© Instagram @sogdianamusic

Согдіана поділилася з передплатниками та тим, що в дитячому придане дитини є дитяча соска-пустушка. Нагадаємо, цей предмет то і справа стає причиною суперечок на тему, псує пустушка дитячий прикус, викликає звикання до соски відмова від грудей. До речі, синю соску свого малюка вона теж показала.

З одного боку, смоктальний рефлекс допомагає дитині заспокоїтися, заснути, – міркує Согдіана. – При правильно обраній соску, прикус поліпшується; а ще соска запобігає западання язика;

Мінусів теж вистачає — від мікробів до шкідливої звички, саме від неї так складно позбутися батькам… Ох… ретельний вибір і використання «в міру»! Буду діяти так!

Як сказала наша лікар: «Пустушку, в потрібний час, може «віднести» мишка, а ось палець ніхто не понесе.

© Instagram @sogdianamusic

А ваш малюк користується соскою-пустушкою? Якого кольору дитяче придане вибрали для дитини?

Фото на анонс: Instagram @sogdianamusic