«валерик в тій же лікарні»: леонтьєв приховує, що лежить в сусідній палаті з сєровим

263

67-літній музикант і композитор олександр сєров зараз проходить інтенсивне лікування від коронавірусу в одній з кращих столичних ковід-клінік. За життя популярного народного артиста борються кваліфіковані лікарі.

Відомо, що олександра миколайовича екстрено госпіталізували 9 жовтня. У клініці підтвердили зараження коронавірусом, діагностували 75-відсоткове ураження легень, а стан оцінюють як важкий.

Сам виконавець на зв’язок не виходить, з журналістами не спілкується і про свій стан не розповідає. Тільки його дочка мішель час від часу сповіщає шанувальників про хід лікування і самопочуття зоряного батька.

Дівчина подякувала фанатам за підтримку, а також висловила впевненість у швидкому одужанні батька. Мішель каже, що переживати не варто — співак знаходиться під опікою досвідчених медиків і вже незабаром повинен поправитися.

» він в надійних руках, під пильним контролем, проходить інтенсивне лікування. Ми всі впевнені, що зовсім скоро тато видужає і налаштовані тільки на позитивні новини», — написала мішель сєрова у себе в instagram.

Шанувальники співака всерйоз занепокоїлися за його здоров’я, коли з’явилися новини про негативну динаміку стану кумира. Повідомлялася, що артисту ставало тільки гірше. Проте вже пізніше змі спростували цю інформацію.

Близький друг олександра миколайовича — композитор ігор крутой — також додав фанатам приводів для переживань. Музикант закликав росіян молитися за життя сєрова.

«мій друг саня захворів цією «заразою», допомогти йому, при всьому моєму бажанні, я не можу. У мене до всіх передплатників нашого салону величезне прохання-помолитися і, при можливості, поставити свічку за швидке одужання саші сєрова», — написав у себе в instagram ігор якович.

Також ігор крутой поділився з передплатниками, що валерій леонтьєв зараз знаходиться в одному медичному закладі з олександром сєровим. Пару днів тому змі облетіла новина про госпіталізацію артиста.

«так, валерик в тій же лікарні…» — написав композитор.

При цьому директор леонтьєва заперечує факт зараження його підопічного коронавірусом. Більш того, наставник запевняє: зі співаком все відмінно, здоров’я міцне, госпіталізації не було.

За численними новинами, 72-річний артист протягом декількох днів лікувався самостійно за допомогою противірусних і жарознижуючих ліків. Коли валерій якович вирішив про всяк випадок зробити експрес-тест на коронавірус і виявив позитивний результат, то негайно звернувся за допомогою.

Як відомо, леонтьєв завжди особливо ретельно ставився до власного здоров’я. Артист досі щодня займається спортом, веде активний спосіб життя, стежить за харчуванням і відмовився від усіх шкідливих звичок. Крім того, він одним з перших пройшов вакцинацію. За деякими даними, завдяки своєчасно зробленим щепленням хвороба протікає легше, а сам артист відчуває себе вже краще.

Відомо, що актриса і телеведуча лариса гузєєва в даний момент також проходить лікування від коронавірусу в московській лікарні. У 62-річної артистки виявили 65-відсоткове ураження легень, а для одужання запропонували використовувати новий дієвий препарат «артлегія».

Його застосовують для лікування важких випадків коронавірусу і, цілком ймовірно, що він же увійде в список обов’язкових ліків для олександра сєрова і валерія леонтьєва. Одна ампула чудодійного засобу, до речі, коштує 50 тисяч рублів. Діє препарат практично відразу, хоча і провокує деякі ускладнення у вигляді затяжних неприємних симптомів.