Палетка з історією: tom ford eye color quad eye shadows # 05 silvered topaz. І варіант дюпа за 1000 ₽

361

Можливо, якби я почала знайомство з тінями бренду з іншого палетки, то і не назбирала б їх аж 8 штук в певний період. А тут ще внутрішній перфекціоніст і хом’як наділили делов: цю палетку я прилаштувала, щоб купити таку ж нову і свіжу така жінка, а вона… Зникла з продажу. Тут вже довелося кохатися, і зараз у мене на цю красу є плюс-мінус дюп. Пропоную подивитися.

Упаковка не таїть в собі нічого нового, вона така ж приємна, як і у інших палеток tom ford, все таке ж зручне дзеркало і спонжі, які, як зазвичай залишилися без діла.

Першою цю палетку я вибрала не випадково: тут представлені три різні текстури, в тому числі, невідома для мене раніше фірмова слюда . За фактом це не дуже щільно спресовані сяючі пластівці нейтрального відтінку, які абсолютно безглуздо наносити пензлем, для них пальці — кращий інструмент. При неакуратному використанні можуть обсипатися під очі зі мною такого майже не трапляється, а в палетці нещадно замилюється, що, до речі, на властивостях не відбивається абсолютно ніяк. Незважаючи на якусь святковість, цю слюду цілком можна використовувати соло днем, буде поєднуватися з будь-яким макіяжем.

Другий відтінок, напевно, банальніше нікуди. Сірий шовковий сатин, для всіх і під все. У дитинстві у мами завжди був такий відтінок тіней і тепер я розумію чому: простий у використанні, універсальний.

Ще один бездоганний м’який універсальний сатин. Трохи більше рожевий, чи що, тауп майже. Якщо минулий відтінок це блакитне забарвлення британської короткошерстої кішки, то тут ліловий. Дуже затишний і якісний відтінок тіней. Така ж легка в розтушовуванні текстура, як і у попереднього.

Завершує цей квартет добре пігментований, м’який матовий коричневий з фіолетовим подтоном. Такий собі концентрат какао з молоком. Після нього я побігла купувати легендарну cocoa mirage, оскільки матові tom ford можна тільки обожнювати. Ні грудок, ні сухості, ні осипань, на базі до переможного весь день.

І ось тут, здрастуйте, свотч покажу з огляду валерії leonroux, бо мій архів безповоротно загублений.

А нижче вже мої свотчі дюпа: essence witch side. У сірому трохи більше зелені, і слюда трохи інша. Якість у них хороше, але до tf поки не дотягує.

відтінки в палітрі

до речі, у неї цікаве голографічкское оформлення

Silvered topaz дуже цілісна палетка, всіма відтінками легко виходить носибельний макіяж, і вони відмінно тушуються між собою. При цьому, кожен відтінок цілком самодостатній для моно-макіяжу очей, що робить цю палітру для мене унікальною в своїй універсальності. Найпростіший макіяж:

межреснічку, як видно, краще під стрілку фарбувати

А тут міні-урок з використанням silvered topaz:

Для порівняння сьогоднішній макіяж відтінками з essence, але потрібно зробити знижку на різну камеру і трохи різну схему нанесення. Так, є відмінності, але все ж вони не принципові.

оцінка: 10/10, моя любов і захоплення

Висновок тут буде простий: я все ще шукаю нову палетку silvered topaz, вона ідеальна.