Знову тато: екс-чоловік Наталії Водянової показав новонародженого сина

1210

Екс-чоловік Наталії Водянової, британський аристократ Джастін Портман, став батьком в четвертий раз! Спадкоємця йому подарувала актриса Морган Снайдер, про що сьогодні він повідомив шанувальникам у своєму особистому блозі, опублікувавши знімок новонародженого.

Ласкаво просимо у світ, Лео Джеймс Берклі Портман. 24.07.2019. Здоровий малюк вагою 4.195 кг. Морган довелося постаратися! 😘🌈😊🌈😊🌈😊🌈😊🌈😊🌈😘

© Instagram @justinportman
© Instagram @justinportman

Пара одружилася місяць тому: торжество відбулося в каплиці в Херефордшир, де у Портмана є розкішний маєток в 3 000 акрів (понад 100 га). Варто відзначити, що церемонія одруження була камерною, серед гостей був присутній зоряний фотограф Бен Уоттс, брат актриси Наомі Уоттс, а також дочка Портмана, Нева.

© Instagram @morganesnyder

Нагадаємо, що троє старших спадкоємців Джастіна Портмана – Лукас (17), Нева (12) і Віктор (11) – були народжені у шлюбі з Наталією Водянової. Нова обраниця Джастіна непогано ладнає з його старшими дітьми, подорожуючи з ними разом з чоловіком.

Джастин Портман с детьми от Натальи Водяновой и супругой Морган Снайдер© Instagram @justinportman, @morganesnyder

Нагадаємо, кохана британського лорда, Морган Снайдер – американська актриса, відома за такими серіалами, як «Беверлі-Хіллз 90210: Нове Покоління», «Сини анархії» і «CSI: Місце злочину Нью-Йорк».

© Instagram @morganesnyder

Читати також:

  • Екс-чоловік Наталії Водянової стане батьком в четвертий раз
  • На одній хвилі: Наталя Водянова показала особливе фото з єдиною дочкою
  • На відпочинку: Наталя Водянова показала молодшого сина
Фото на анонс © Instagram @justinportman