Веселі «развивашки»: Нюша продемонструвала, як грає з донькою

1047

28-річна співачка Нюша все частіше стала ділитися новинами про маленькій доньці. І це зрозуміло – адже зараз у дитини такий вік, коли кожен день ознаменований чимось цікавим. Нагадаємо, спадкоємиця співачки та її чоловіка Ігоря Сивова народилася в листопаді минулого року.

Читайте також:Янголятко: співачка Нюша вперше показала новонароджену дочку

Популярна виконавиця поєднує материнство з творчою діяльністю. Гастролі, запис нових пісень, репетиції… Але особливо чарівною Нюша виглядає на спільних фото з донькою. Приміром, цього разу виконавиця зізналася, що у дочки з’явилися особисті музичні вподобання.

Наша дівчинка обожнює пісеньку «про варення» з мультфільму «Маша і Ведмідь» 😌 Доводиться вчити Машин репертуар, – зазначила Нюша.

© Instagram @nyusha_nyusha

Читайте також:Панянка з хвостиками: Нюша поділилася фото з новою зачіскою своєї доньки

Передплатники співачки звернули увагу і на ігрову кімнату, в якій було зроблено фото. Дитина грає на розвиваючому килимку-пазлі, який в майбутньому стане її помічником у вивченні букв. Серед іграшок – м’ячики, книжки та різні забави, які напевно шелестять і всіляко розважають дитини. Любить дочка співачки і «читати» книжки. Правда, робить це так, як їй зручно.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 8, 2019 at 3:55am PDT

Зазначимо, що Нюша поки залишається вірною своєму принципу – не показувати обличчя дитини. А передплатники співачки не втрачають надію, що це коли-небудь станеться! А поки їм залишається дізнаватися, як виглядає дівчинка, від її близьких родичів.

Читайте також:Нюша з чоловіком порадували шанувальників сімейним портретом з донькою

Наприклад, сестра співачки, спортсменка Марія Шурочкіна, познайомилася з крихіткою і прийшла від неї в повний захват, про що відверто розповіла в інтерв’ю:

Я поки ще дуже мало бачила свою племінницю, тільки один раз. Через зайнятість у мене не виходить часто приїжджати. Але мені вистачило одного разу, щоб зрозуміти, що я закохалася в цю крихітку. Вона дуже приваблива своїми манерами. Ведуть себе деякі діти вже з самого початку як маленькі монстрики, а вона просто лежала і дивилася на мене, іноді видаючи якісь звуки. Мене це так дивувало. Зовні вона схожа на Нюшу: носик, чорні оченята. А риси характеру будуть проявлятися пізніше. Але мені здається, вона буде дуже спокійною, врівноваженою дівчинкою.

Втім, знаменитість і ім’я маля ще не розсекретила.

© Instagram @nyusha_nyusha

Сподіваємося, Нюша незабаром порадує передплатником новими фото і відео з донькою!

Фото на анонс: Instagram @nyusha_nyusha