Весілля не за горами: Настя Задорожна показала обручку

581

34-річна Настя Задорожна — не з тих знаменитостей, хто розповідає про особисте життя. Ніхто з прихильників не знає, як звуть її коханого і ким він є. Однак маленьку частину свого особистого життя актриса все-таки вирішила показати, а саме — поділилася радісною новиною про майбутнє весілля. У своїх соцмережах Задорожна опублікувала знімок, на якому похвалилася помолвочным кільцем. Знімок наречена підписала: «пАЙ-ДУ», тим самим відзначивши, що вона погодилася на пропозицію.

©Instagram @stasya_ru

У коментарях до посту прихильники привітали Настю і побажали їй сімейного благополуччя:

Ура вітаю 🔥довгих років щастя!!!

Вітаю! Це чудово! 😍

©Instagram @stasya_ru

Ура, щастя і любові😍😍😍

Настуся, вітаю Вас! Нехай Ваша майбутня сім’я буде міцною і в ній панують мир, гармонія, любов і щастя!

©Instagram @stasya_ru

Хто став щасливцем — невідомо. Настя лише говорила, що місяць тому вони з коханим відзначили півроку відносин, а тепер фолловери сподіваються — зовсім скоро зірка познайомить їх зі своїм нареченим.

©Instagram @stasya_ru

Раніше Задорожна зустрічалася з 37-річним фігуристом Сергієм Славновым. Зі спортсменом актриса познайомилася в 2008 році на зйомках шоу «Зоряний лід». Спочатку зірки каталися в парі, а потім між ними спалахнули почуття. У Мережі навіть ходили чутки про вагітність Насті, але та спростувала інформацію, зазначивши, що вона просто поправилась після відпустки на Балі. У жовтні 2015 року Славнов і Задорожна розлучилися.

©Instagram @stasya_ru

І хоча про особисте життя Настя не розповідає, вона залюбки ділиться секретами краси і стрункості. Зірка виступає проти голодовок і виснажливих дієт і знайшла для себе оптимальний спосіб тримати тіло в тонусі.

Харчуватися потрібно постійно. Це необхідно для підтримки тонусу, щоб далі функціонувати нормально. Перекуси для мене — це червоні яблука, — говорила артистка в інтерв’ю WomanHit.

Фото на анонс: особистий блог зірки