Чоловік хоче ще одну дитину. А я сумніваюся…

1182

Довіра – особливе почуття. Якщо його втратити, повернути вже складно. Навіть якщо друга сторона знову і знову переконує в щирості своїх намірів. У такій ситуації опинилася молода жінка з ніком МамаДочки. Вона розповіла подругам про те, що чоловік мріє про народження другої дитини.

Каже, і спати буде давати, і допомагати, і купати, і гуляти, і на двох роботах працювати, якщо треба:)І в сад прилаштує і т. д. насправді, я в такий момент замислююся. Але я боюся пологів і цих проблем малышковых. Я просто боюся.

Читайте також:Монолог мами: «Після народження сина чоловік перетворився в чужої людини»

Матуся звернулася до подруг:

Розвійте ці мої рожеві хмари, які мені тут чоловік малює. Він так обіцяв і з першим. Точніше, розповідав, як нам буде добре:) Але я не могла вмовити дати мені навіть поспати годинку.

Досвідчені матусі оцінили ситуацію і запропонували розглянути її з різних граней:

Насправді це насамперед ваше бажання, бо чоловік все одно не буде стільки допомагати. Може трохи спочатку, а потім все… Це знову стане вашою роботою. Ну або треба бути готової до того, що так може вийде (EXCLUSIVE)

Якщо з першим не допомагав, то з другим поготів не буде (ДашаМатьВаша)

Якщо вас так лякають пологи і є якісь проблеми, не варто народжувати. Ви просто не хочете. А діти повинні бути бажаними. Жінка народжує не для чоловіка, а для себе і повинна усвідомлювати, чи вистачить їй сил підняти двох якщо залишиться одна (Муррррка)

Чоловік повинен справою переконати, а не словами (Новорічне Диво)

Читайте також:Оригінально: мама двох дітей придумала спосіб провчити ледачого чоловіка

Ой, ну якщо б у мене мій би так другого, третього просив, та ще таке обіцяв, я б не роздумувала народжувала! Я взагалі не проти дітей, навпаки. Але мене зупиняє чоловік, який вічно боїться ((, чи не хоче просто! Ну і що? Зросте і виспіться. У всіх діти та усі не сплять. У моєї бабусі їх було 7, у інший 5 і їх чоловіки і уявлення не мали що вони повинні няньчиться з дітьми, оскільки працювали майже цілодобово все життя. А ми набалованные і з одним то ноєм((Вчитися треба бути витривалим і сильним, а ще любити і хотіти дітей, щоб не замислюватися — чи треба їх! (Волошки)

І не слухай всі ці «всім важко», «ти жінка, все витримаєш», «всі так живуть», «зате діти…». Тебе мама теж для щастя народжувала, і тільки тобі вибирати, в чому воно буде виражатися. На ґендерної функції воно точно не зациклюється. Я б в твоїй ситуації з цим не поспішала. Поки тобі самій народжувати не захочеться. Мало що він обіцяє… Себе любити і жаліти треба, а не діяти як типу «ну треба». Як себе щасливішими будеш відчувати — в якому з двох варіантів — тільки так і роби. Важко без емоційної підтримки жити, дуже важко (Драбинка)

А що ви порадите автору цієї історії?

Всі фото: Depositphotos