«Вже не такий маленький»: принц Гаррі розповів про першому досягненні 2-місячного сина

550

Принц Гаррі та його дружина Меган Макрл вперше стали батьками пару місяців тому – 6 травня герцогиня Сассекская народила сина Арчі Харрісона. Вже незабаром після пологів Меган почала виходити в світ разом з малюком і не приховувала від широкої громадськості його обличчя.

Читайте також:З’ясувалися подробиці, в честь кого Меган Маркл назвала сина Арчі

© Instagram @sussexroyal

На цей раз Меган і Гаррі з’явилися у світлі без сина. Разом вони відвідали прем’єру нової версії мультфільму «Король Лев». Маркл одягла чорну сукню з прозорим верхом від Jason Wu, подчеркнувшее, що вона ще не до кінця прийшла у форму після пологів.

©Instagram @sussexroyal

На прем’єрі герцог і герцогиня Сессекские зустрілися з багатьма зірками, в числі яких були Бейонсе і Джей Зі, у яких підростає троє дітей. Розмова між парами розпочався з обговорення малюків.

©Instagram @sussexroyal

У ході бесіди принц Гаррі гордо заявив, що його 2-місячний син Арчі «вже не такий вже і маленький», так як нещодавно навчився сам тримати голівку, повідомляє видання People.

View this post on Instagram

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag) on Jul 10, 2019 at 9:01am PDT

Нагадаємо, що днями Меган Маркл багатьох здивувала, коли з’явилася на турнірі з поло з 2-місячним сином, для якого подія стала першим виходом у світ. В Беркширі відбувся благодійний матч з поло, в якому брали участь принци Вільям і Гаррі. Як зазначають західні видання, матч був покликаний зібрати кошти для декількох благодійних організацій, які займаються сини принцеси Діани.

Поки принци боролися за перемогу у грі, їх обраниці і діти також не нудьгували. Кейт Міддлтон була помічена не тільки зі старшими – принцом Джорджем і принцесою Шарлоттою, але і з однорічним Луї. А Меган тримала на руках малюка Арчі.

© Instagram @royal.addicted

Користувачі Мережі були здивовані, адже побачити первістка Сассексов очікували побачити не раніше, ніж, приміром, через чотири місяці, тобто на нових офіційних фотографіях на честь його піврічного віку.

Читайте також:

  • Мамина гордість: Меган Маркл одягла кольє на честь сина
  • Меган Маркл назвала улюблену дитячу книжку, яку обов’язково прочитає синові
  • Група підтримки: Меган Маркл і Кейт Міддлтон з дітьми прийшли на королівський матч з поло
Фото на анонс: Instagram @sussexroyal, @royal.addicted