Вийшла заміж? Анна Курнікова змінила прізвище

653

У грудні 2017 року Енріке Іглесіас і Анна Курнікова вперше стали батьками. У зіркової пари народилися чарівні близнюки — дочка Люсі і син Ніколас.

© Instagram @annakournikova, @enriqueiglesias
© Instagram @annakournikova

Народження довгоочікуваних дітей повністю перевернуло життя Енріке і Анни. Перший час знамениті батьки приховували своїх спадкоємців, намагаючись уберегти їх від зайвої уваги. Однак зараз вони регулярно радують фанатів новими кадрами з дітьми та цікавими відеороликами сімейного дозвілля.

© Instagram @annakournikova, @enriqueiglesias

Тим часом, прихильники постійно цікавляться, коли ж Анна Курнікова і Енріке Іглесіас, які зустрічаються з 2001 року, одружаться. І ось Ганна раптом змінила прізвище у своєму особистому блозі на Курнікова-Іглесіас. Невже закохані і щасливі батьки нарешті офіційно стали чоловіком і дружиною? Принаймні, саме так вирішили багато.

Зазначимо, в минулому році Енріке Іглесіас заявляв про те, що штамп у паспорті не має для нього особливого значення, але одружуватися він все-таки збирається:

Коли ти так довго з кимось, це вже і є шлюб. У майбутньому мені хотілося б одружитися. Тепер у мене є діти, я думаю про закінчення кар’єри частіше, ніж п’ять чи десять років тому.

Читайте також:

  • Підросли: Енріке Іглесіас і Анна Курнікова показали забавні кадри з близнюками
  • З дитинства: Анна Курнікова показала фото з батьком
  • Анна Курнікова вперше показала обох близнюків разом
Фото на анонс: instagram @_ilya_mak