Королівський гардероб: у що одягають своїх дітей Кейт Міддлтон, королева Летиція й інші монархи

984

На смак і колір товаришів немає. Це безперечно! Тому одні мами воліють для своїх дітей класичний гардероб, інші – спортивний, треті – мікс. Різний погляд на дитячу моду та в королівських сім’ях. Поки титуловані матері демонструють дизайнерські речі, їх дітвора може носити футболки та шорти, як, приміром, у малюка на вашому дитячому майданчику.

Ми вирішили вивчити гардероб юних представників найбільш популярних королівських династій. Одна з найзнаменитіших матусь, герцогиня Кембриджська, відрізняється своєю ощадливістю. Тому її молодші діти періодично носять те, що колись одягав первісток, принц Джордж.

© Instagram kensingtonroyal

Читайте також:Ощадлива мама: діти Кейт Міддлтон доношують одяг один за одним

Кейт Міддлтон вміло міксує речі з мас-маркету з брендовими. Таким чином виникає відчуття, що юні Кембриджі (6-річний принц Джордж, 4-річна принцеса Шарлотта і однорічний принц Луїодягаються просто.

© Instagram @princelouis_cambridge, @princegeorge_6, @aboutcambridgeandsussex, @_loveprincegeorge_, @princewilliam_ina

Королева Іспанії Летісія, яка носить негласний титул ікони стилю, і своїх дочок-двійнят, 13-річну Леонор і 12-річну Софію, одягає стильно і елегантно. Дівчатка виходять у світ і поза офіційних візитів в тому, що явно подобається їх мамі. Це романтичні сукні, пишні туніки, елегантні брюки, шорти і капрі. І незмінний family look.

© Instagram @queenletizia, @hellomagus, @holacom

Читайте також:Кейт Міддлтон, королева Летісія і принцеса Вікторія показали наймодніше плаття літа

Представниці шведської королівської сім’ї, принцеси Вікторія і Мадлен, воліють нехитрий стиль в дитячому гардеробі. А так як Вікторія, яка є спадкоємицею престолу, живить любов до спорту, її діти, юні Естель і Оскар, частіше носять звичні багатьом мамам футболки та шорти.

© Instagram @hellomagus, @princess_estelleofsweden, @royalfamily_of_sweden, @royal.children.in.europe, @princessvictoriaofsweden

Дівчатка в королівській сім’ї Нідерландів не приховують свою любов до суконь. Принцеси Катаріна-Амалія, Алексія і Аріана найчастіше позують у романтичних образах.

© Instagram @european.royals, @gabriela.royalfamily, @royalfamilyintheworld, @royalworldthailand

Улюблена підданими князівства Монако Шарлотта Казірагі, яка, як відзначають зарубіжні видання, зараз перебуває в очікуванні третього малюка, обирає для своїх синів-6-річного Рафаеля і Балтазара, який народився в жовтні минулого року, образи, зрозумілі мамам хлопчиків. У звичайному житті онука Грейс Келлі одягається неймовірно просто: джинси, сорочка, піджак. Тому і в гардеробі її синів речі, які можна побачити на хлопчиків, батьки яких не наділені високими титулами.

© Instagram @miss_nostalgiamc, @le_feuillet_de_monaco, @madameei, @royalchildren, @charlotte.casiraghi, @charlottecasiraghifashionid
Фото на анонс: Instagram @charlotte.casiragh, @the_royalfamilies, @duchessonabudget19, @expressenkungligt, @queenmaxima.same