Вилита мама: Тетяна Морозова опублікувала фото 6-річної доньки

632

34-річна Тетяна Морозова, відома по ролі «простої російської баби» в шоу Comedy Woman, 10 років живе в щасливому шлюбі з бізнесменом Павлом Титоровым. Закохані виховують 6-річну доньку Софію, а в минулому році актриса знову стала мамою — вона подарувала своєму обранцеві сина, якого назвали Федором.

© Instagram @tatyanamorozova

View this post on Instagram

A post shared by ТЕТЯНА МОРОЗОВА 👸🏼 (@tatyanamorozova) on Sep 15, 2018 at 4:54am PDT

Сьогодні Тетяна опублікувала знімок дочки, вразивши шанувальників, адже на фотографії маленька неймовірно схожа на неї: такий же овал обличчя, форма носа і губ! Телезірка також поділилася кумедною історією з життя:

Я перебуваю в чаті батьків дитячого садка.Це дійсно самий неоднозначний чат в моєму житті🙈Здавалося б, фінальна завдання перед випуском — замовити фотосесію для випускного…насправді ж, у нас в чаті цілі 2 (!) тижні горять неабиякі пристрасті у боротьбі за……вибір тематики фотосесії🤣Одні хочуть постановочне фото, другиепросят зняти один день з життя в групі дет.саду.⠀В результаті, батьки вирішили розділитися замовити зйомку двох різних форматів, кому що до душі.Але! З’явилася інша проблема😂При розділенні на 2 групи — вартість зйомки у всіх збільшується!І ми знову повертаємося до початку обговорення і пошуку компромісу!🤪⠀Невже це дійсно настільки важливе питання? Пропоную поєднати дві тематики фотосесій і всім буде круто!🤗⠀Але я не лізу в цей чат, боюся цих жінок!🤣А попереду ще 11 років шкільних обговорень🤪ДОПОМОЖІТЬ!!!)))

© Instagram @tatyanamorozova

Шанувальники жваво відреагували на пост молодої матусі і поділилися своїм досвідом:

В чаті батьків так буде завжди і у всьому! Я завдяки цим чатах зрозумів, що більшість батьків самі ще не виросли 🤷🏻♂️

Це ще квіточки-ось підете в школу, там чат цікавіше буде 🤦♀️

Беру участь,якщо,щось дійсно важливе,а так намагаюся не втручатися в ці»цікаві обговорення»)))Я їх теж побоююсь😂😂😂

Дівчинка відмінно справляється з роллю старшої сестри. За словами телезірки, Софія росте розумною і допитливою дитиною, швидко вчиться і в усьому слухається батьків.

Вона підходить до мене коли я гладжу, наприклад, сідає поруч і починає напам’ять розповідати казки. У неї навіть є своя велика дитяча бібліотека. Любить малювати, як і я. Коли ми з нею буваємо вдома, ми завжди сідаємо малювати. Соня малює олівцями, фарбами, фломастерами, не обходиться і без планшета — є різні графічні програми для діток. Але планшет у нас, як і солодке, видається ненадовго — не більше двадцяти хвилин в день, а коли їм скористатися — вона вибирає самостійно, — розповідала Морозова.

© Instagram @tatyanamorozova
Фото на анонс: Instagram @tatyanamorozova