Маленька хуліганка: Лера Кудрявцева займається плаванням разом з однорічною донькою

551

48-річна Лєра Кудрявцева та 31-річний Ігор Макаров одружилися влітку 2013 року. А в минулому серпні телезірка подарувала чоловікові дочку, яку назвали Машенькою. Зіркова пара ретельно оберігає спокій своєї сім’ї і вкрай рідко ділиться подробицями особистого життя. Лера неодноразово говорила, що не хоче поки показувати дочка в соцмережах, щоб уникнути настирливої і часом агресивного уваги шанувальників і журналістів. Однак на початку червня знаменитість скасувала режим секретності і вперше показала Машу у своєму особистому блозі.

© Instagram @leratv

З тих пір Лера регулярно ділиться новинами про малятку. Наприклад, тиждень тому вона з гордістю продемонструвала першу тренування Маші з плавання. Судячи з кадрів, вона відмінно відчуває себе в водної стихії (звичайно, під наглядом професійного тренера). Відомо, що з перших днів життя Лєра сама займалася з Машею плаванням в басейні і вчила її затримувати дихання, як радять фахівці — з допомогою обливання з ковша на голову.

А в ці вихідні Кудрявцева продовжила розвивати тему про плавання і в сторіс свого особистого блогу показала серію забавних відеороликів з басейну. На них зоряна спадкоємиця розпустувалася прямо у воді, а Лера, щоб її заспокоїти, придумала веселу історію.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Sep 15, 2019 at 12:41am PDT

До речі, Машенька дуже підросла за це літо і в серпні зазначила перший день народження. Батьки постаралися зробити для дочки шикарний свято на чорноморському узбережжі з фуршетом у басейну і фантастичним тортом.

9 серпня нам виповнився Рік !!! Я не пам’ятаю коли останній раз так переживала. Перший день народження в житті. Ця булочка перевернула моє життя! Люблю , люблю , люблю. Будь щаслива наша з татом принцеса, — зворушливо привітала доньку знаменитість.

© Instagram @leratv

Нагадаємо, що у Кудрявцевої є дорослий син від першого шлюбу, якого звуть Жан. Він не любить публічність і його фотографій практично немає в особистому блозі Лери. Проте нещодавно телеведуча зробила справжній подарунок фанатам і опублікувала рідкісний спільний кадр з Жаном і Машею. Фотографія буквально підірвала Мережу. За три години знімок лайкнули понад 90 тисяч шанувальників телеведучої! Шанувальники телезірки уважно розглядали риси обличчя її сина і дочки, порівнювали і ділилися своїми спостереженнями. До речі, Жан вже зробив Леру бабусею. Незадовго до народження Маші у Жана та його дружини народився син, якого назвали Левом — на честь батька Лери. Судячи з фото, хлопчик росте копією папи.

© Instagram @telenedelia74

До речі, дві дочки актриси Анни Хилькевич теж займаються плаванням з пелюшок. 3-річна Аріанна і однорічна Маша тренуються раз в тиждень. Цієї зими старша дочка показала перші успіхи і, нарешті, сама попливла.

Читайте також:

Фото на анонс: Instagram @leratv