Виставка сумок lady dior, тиждень моди в москві та інші важливі fashion-події жовтня

310

Натхненний культовою сценою «сніданку у тіффані» фільм «date night«, знятий режисером дікайлом ріммашем в рамках рекламної кампанії» про кохання», оповідає про побачення картерів. Починається картина з поїздки бейонсе по манхеттену на задньому сидінні rolls royce, де зірка, сидячи поруч з джей-зі, романтично грає в» любить — не любить » жовтою маргариткою. Подружня пара постала в кадрі в знакових прикрасах будинку авторства жана шлюмберже: джей-зі з’явився в легендарній брошки «птах на камені», виконаної з платини і золота 18 карат і прикрашеної дорогоцінним каменем морганіта вагою більше 44 карат, а на бейонсе кільце ailsa з діамантами вагою більше 10 карат і сережки ribbon fan. Картина вийшла чудовою і надихає.

1/12

Mercedes-benz fashion week russia пройде в музеї москви з 19 по 23 жовтня 2021 року в форматі covid-free. В рамках заходу свої колекції представлять більше 40 брендів, в числі яких відомі російські дизайнери ігор чапурін, олександр рогов, микола легенда, ігор гуляєв та інші. У перші дні івенту відбулися покази alena nega, agathaenter, al kaftan, metrics.

Головним порядком нового сезону mercedes-benz fashion week russia стала тема сталого розвитку. У музеї москви були встановлені спеціальні пункти прийому непотрібної одягу, яку пізніше upcycle-дизайнери використовують при створенні нових предметів одягу.

фотопресс-служба storytelфотопресс-служба storytel

Міжнародний сервіс аудіокниг storytel і сервіс доставки одягу від стилістів capsula запустили новий цікавий проект, який припаде до смаку модницям і любителькам мистецтва. Протягом місяця з 15 жовтня 2021 року дівчата по всій росії зможуть замовити собі образи від стилістів, натхненні культовими книгами відомих письменників. У проекті беруть участь п’ять романів:» дюна «френка герберта,» місто жінок «елізабет гілберт,» як стати леді «френсіс бернетт,» літо на парк-авеню «рене розен,» тайпен» джеймса клавелла.

Farfetch представив дебютну капсульну колекцію «there was one»

Провідна платформа в сегменті люкс farfetch limited оголосила про запуск свого першого бренду, який отримав назву «there was one». У капсульну колекцію увійшли довговічні базові предмети гардероба, в числі яких трикотажні вироби, шкіряні куртки, джинси і штани, спідниці в білизняному стилі і багато іншого.

Джонатан акеройд стане новим виконавчим директором британського модного дому burberry

Стало відомо, хто замінить марко гоббетті на посаді керівника burberry у зв’язку з його переходом в salvatore ferragamo. Новим виконавчим директором компанії стане британець джонатан акеройд, який зараз стоїть на чолі італійського модного будинку versace, а раніше працював з брендом alexander mcqueen. Акеройд вступить на посаду з 1 квітня 2022 року.

У москві відкрилася виставка «the lady dior as seen by»

Любителі модного будинку dior зможуть зануритися в атмосферу розкоші і відвідати виставку «the lady dior as seen by», яка проходить в москві до 30 листопада. В основі проекту лежить культова сумка lady dior. У підготовці взяли участь понад 70 художників з різних країн, які створювали lady dior з різних матеріалів — скла, гіпсу та гуми. У проекті взяли участь еллен фон унверт, пітер ліндберг, патрік демаршельє, стів макуррі та інші.

Стано відомо, що увійде в колаборацію supreme і tiffany&co.

У вересні 2021 року було оголошено про співпрацю supreme і tiffany, а саме бренди вирішили випустити спільну колекцію. Згідно з даними, представленими в instargam-акаунті @dropsbyjay, в колаборацію увійдуть ювелірні вироби та аксесуари. Фанати застигли в очікуванні перлинних намист, підвісок зі срібла, браслетів з декором із зірок та інших знакових виробів. Подробиць з офіційних джерел поки не повідомляється.

Underline представив рекламну кампанію сезону осінь-зима 2021/22

1/6

Колекції російських брендів об’єдналися ідеями фрагментарності сучасного життя і усвідомленістю наших дій. Дана співпраця вилилася в вельми інтригуючу рекламну кампанію сезону осінь-зима 2021/22. У рекламну кампанію увійшли речі з поточних колекцій брендів, серед них — jnby, kruzhok, soeasy, toptop, urban tiger, tom soyer, me today, cocos, mollis, akhmadulina dreams.

«яндекс плюс» разом з креативною студією бренду outlaw creative випустили лімітований дроп толстовок

Результатом такої колаборації стали стильні худі з нашивками, які легко впишуться в будь-який гардероб. На честь досягнення позначки в 10 млн передплатників сервіс розіграє обмежену партію толстовок в соцмережах. Виграти толстовку можна з 21 по 27 жовтня в соціальних мережах «яндекс.музика».

Анна морозова