Включи телевізор: які шоу, серіали і мультфільми дивляться Кейт Міддлтон, принц Вільям та інші члени королівської сімї

628

Коли офіційні обов’язки вже виконані, можна бути самим собою, а не майбутнім спадкоємцем престолу, наприклад. Тому в королівській родині в години відпочинку часто насолоджуються переглядом улюблених серіалів, телешоу і мультфільмів. У кого які вподобання?

Як відзначають зарубіжні видання, королева Єлизавета любить проводити недільний вечір за переглядом чергової серії саги «Абатство Даунтон». Глава британської монархії стежить за сюжетом з 2011 року і іноді знаходить там помилки, які трапляються при виробництві фільмів. А все тому, що непогано обізнана про замок Хайкле, розташованому в англійському графстві Хемпшир, де і проходили зйомки.

© Instagram @comune_di_fratta_todina, @downtonabbey_official

Принц Вільям є шанувальником серіалу телеканалу BBC «Вбити Єву». Про це герцог Кембриджський розповів під час зустрічі з акторами цієї кіноепопеї. Продюсер Селлі Вудворд Джентл навіть зазначила:

Мабуть, він все це подивився і сказав, що йому подобається. Він говорив про чорний гумор цього фільму.

© Instagram @momentosdlarealeza, @killingeve

Читайте також:Хокей на траві, футбол: з якими видами спорту на «ти» Кейт Міддлтон та інші члени королівської сім’ї

Разом з Кейт Міддлтон і її чоловік любить провести вечір за переглядом чергової серії серіалу «Гра престолів» (Game of Thrones). Як раніше зізнавався Тому Влашиха, який зіграв роль Якена Хгара:

Вони цікавилися спойлером, але я сказав, що не можу сказати їм. Я здивований, що у них є час дивитися такі тривалі серіали.

© Instagram @thefamilyofcambridge, @gameofthronesnotofficial

Принц Джордж —шанувальник мультфільмів. В особистому рейтингу первістка Кембриджів — «Пожежний Сем», «Король Лев» і «Октонавты». Для хлопчика дуже важливо, щоб у момент спільного перегляду мультфільму тато або мама співпереживали разом з ним головним героям.

Ви повинні демонструвати, що дійсно зацікавлені в цьому, — зазначав герцог Кембриджський. — Джордж дуже засмучується, якщо ви не проявляєте належної уваги до персонажів.

© Instagram @duchesskatemiddletonn, @englishgem, @humitosgg, @young_ac_wa

А юна принцеса Шарлотта поки захоплена мультфільмом «Свинка Пеппа».

© Instagram @duchesskatemiddletonn, @newbite_123

Як зазначають західні видання, юні Кембриджі можуть дивитися телевізор одну годину в день. І ні хвилиною більше.

Читайте також:Дрес-код: у чому ходять в школу принц Джордж, принцеса Шарлотта й інші монархи

Принц Гаррі воліє проводити час за переглядом шоу «Британія шукає таланти». А приводу улюбленої кримінальної драми «Зулу» герцог Сссекский зізнався:

Я дивлюся цей фільм щороку перед Різдвом. Може бути, один раз. Може бути, двічі.

© Instagram @royal_meghan_markle, @bgt, kinopoisk.ru

А ось спадкоємець престолу принц Чарльз є шанувальником історичного серіалу «Полдарк». В основі сюжету лежить однойменна серія книг письменника Вінстона Грема, адаптована сценаристом Деббі Хорсфилд. Цікаво, що принц Чарльз прочитав їх і тепер може порівнювати, вдалося режисерові вловити задум автора.

© Instagram @clarencehouse, @official_poldark

Зара Філіпс та її чоловік Майк Тіндалл —шанувальники британського телевізійного конкурсу танців Strictly Come Dancing (в нашій країні це «Танці з зірками»), в якому знаменитості спільно з професійними танцюристами змагаються у виконанні бальних і латинських танців. Як відзначають зарубіжні видання, навіть королева Єлизавета якось захопилася цим шоу. Особливо її надихнуло виступ британського виконавця і телеведучого Ентоні Підлогу Беке.

© Instagram @europeroyals, @strictlytv

А які шоу, фільми і серіали ви дивитеся?

Фото на анонс: Instagram @theroyalfamily