Внучка Грейс Келлі стала модельєром і показала, як носити джинсу

2273

Дочка принцеси Монако Стефанії – заявила про себе на Тижні високої моди в Парижі. 25-річна Полін Дюкре, яка професійно займається стрибками у воду, представила колекцію для тих, хто готовий експериментувати з денімом.

Приміром, під час фінального виходу до гостей показу дівчина була в білому атласною «двійці», родзинкою якої став джинсовий пояс, який обтягивал не тільки талію, але і ногу. Ось таке рішення…

Внучка Грейс Келли представила коллекцию одежды на Неделе моды в Париже © Instagram @paulinedcrt
© Instagram @andreadiazgonzalez

Підтримати початківця модельєра прийшли її рідні: мама – принцеса Стефанія, тато Даніель Дюкре, бабуся Магай Дюкре, брат Луї Дюкре, сестра Камілла Готтліб і кузина Шарлотта Казірагі. В день показу новоспечений модельєр поділилася своїми емоціями в особистому блозі:

Багато сумнівів у собі і строгості по відношенню до себе, але сьогодні для цього немає місця, сьогодні день, коли моя мрія збувається! Я завжди хотіла творити, і сьогодні ви побачите те, що у мене в голові. Сказати, що я перебуваю в стані стресу і хвилювання, применшення, але це так здорово.

Внучка Грейс Келли представила коллекцию одежды на Неделе моды в Париже© Depositphotos, Instagram @alterofficial_

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Revista ¡HOLA! (@holacom) on Jun 20, 2019 at 5:34am PDT

Шарлотта Казірагі також хвилювалася за кузину під час її дебюту. Тиждень високої моди – це не камерний показ для близьких. Тут все не так просто… Емоції титулованих кузін потрапили в об’єктиви фотокамер.

Шарлотта Казираги пришла поддержать свою кузину Полин Дюкре© Instagram @eugeniagaravani

Зазначимо, що Шарлотта Казірагі вибрала досить повсякденний спосіб: джинси, піджак з дрібним візерунком, білу футболку та кросівки. Внучка Грейс Келлі виглядала як звичайна дівчина, яка цінує, перш за все, зручність і комфорт. А адже ще зовсім недавно вона була розкішною нареченою, захоплюючи своїми весільними образами. Нагадаємо, 1 червня відбулася церемонія одруження Шарлотта Казірагі з її обранцем і батьком малюка БалтазараДмитром Рассамом.

Читайте також:Данина поваги: Шарлотта Казірагі одягла на своє весілля сукню в стилі Грейс Келлі

©Instagram @hellodergisi

Зазначимо, що з фешн-індустрією представниці королівської сім’ї Монако на «ти». Мама початківця дизайнера – принцеса Стефанія – у 80-х роках проходила стажування в будинку моди Крістіана Діора і випустила колекцію купальників і пляжного одягу під маркою Pool Position. Кузіна Полін Дюкре – Шарлотта Казірагі – представляла бренд Gucci в рекламних кампаніях в якості офіційного представника.

Читайте також:

  • Внучка Грейс Келлі задає моду на нормальне статура
  • Весь в маму: Шарлотта Казірагі більше не приховує обличчя двомісячного сина
  • Акцент на фісташковий колір: Шарлотта Казірагі хрестила 8-місячного сина
Фото на анонс: Instagram @eugeniagaravani, @dianaetgrace, @worldroyalnews