Слідом за Луї: стали відомі нові подробиці про хрестини сина принца Гаррі і Меган Маркл

423

Принц Гаррі і Меган Маркл у ці дні готуються до церемонії хрещення свого маленького сина Арчі Харрісона, який з’явився на світ 6 травня нинішнього року. Однак титуловані подружжя мають намір розділити радість цього важливого дня лише з найближчими.

Читайте також:Стала відома приблизна дата хрещення сина принца Гаррі і Меган Маркл

Як зазначає один із західних видань, посилаючись на джерело, близьке до королівської сім’ї, Сассексы проведу закриту церемонію хрестин. За словами інсайдера, хрещення відбудеться в каплиці у Віндзорському замку.

Принц Гаррі і Меган Маркл поділяться з фотографіями церемонії, але лише на наступний день – опублікують їх у своєму особистому блозі.

View this post on Instagram

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on May 19, 2019 at 12:53am PDT

Нагадаємо, принц Вільям і Кейт Міддлтон раніше також зробили хрестини свого молодшого сина камерними. На відміну від минулих церемоній – хрещення принца Джорджа і принцеси Шарлотти – таїнство з участю крихти Луї пройшло у вузькому колі, тільки «для своїх».

Кембриджі вирішили не запрошувати велику кількість гостей, про що раніше повідомив представник Кенсінгтонського палацу з проханням поважати «кордону» королівської сім’ї і не порушувати конфіденційність. Однак принц Вільям і Кейт Міддлтон дозволили фотографам зробити серію знімків перед початком церемонії.

© Instagram @queenleonor

Джерела, близькі до Сассексам, інформують, що батьки вважають Арчі «приватною особою» і рішуче налаштовані «захистити» від уваги громадськості, так як дитина не знаходиться в прямій лінії наступності британського трону.

Є й інша думка, чому церемонія хрещення буде закритою. Передбачається, що принц Гаррі і Меган Маркл прийняли таке рішення, коли багато ЗМІ розповсюдили повідомлення про 2,4 мільйона британських фунтів з коштів платників податків, які були витрачені на ремонт резиденції пари Фрогмор-Хаус.

Втім, небажання Сассексов запрошувати журналістів на водохреща Арчі не дивує. Ми пам’ятаємо, що вони і раніше не поспішали ділитися новинами про сина: продемонстрували його лише через кілька днів після народження, порушивши багаторічну традицію королівської сім’ї. Потім утримували інтригу ще кілька годин і розкрили ім’я первістка лише після того, як Єлизавета II відвідала молодшого правнука.

© Instagram @sussexroya
Фото на анонс: © Instagram