Вогняні леді: принцеса Беатріс все більше стає схожою на свою матір

1005

30-річна принцеса Беатріс і її обранець, італійський мільярдер Едоардо Мапелли Моцци, зараз готуються до весілля, яке відбудеться в наступному році. Наречена не раз підкреслювала, що це хвилююче час для неї дуже важлива підтримка сім’ї, особливо мами.

View this post on Instagram

A post shared by Just Jared (@justjared) on Oct 10, 2019 at 8:12am PDT

У світлі майбутнього одруження зарубіжні видання і користувачі Мережі стали уважніше придивлятися до принцеси Беатріс. І знайшли разючу подібність з її мамою. Безумовно, діти схожі на батьків. Але тут схожість фантастичне! Сара Фергюсон і її старша дочка — рудоволосі власниці зелених очей, прямого тонкого носа і невеликих губ. І брови у них схожою форми!

© Instagram @thewindsorsfamily
© Instagram @thewindsorsfamily

З роками схожість між принцеси Беатріс і її мамою лише посилюється.

Читайте також:Суперечки не припиняються: на кого більше схожий малюк Арчі – на Меган Маркл або принца Гаррі?

Зазначимо, що Сара Фегюсон явно вирішила зберегти свою молодість. І їй є до чого прагнути… Особливо на тлі дочок, які розцвіли. І, що символічно, обидві перед заміжжям. Нагадаємо, принцеса Євгенія сказала «так» своєму обранцеві в жовтні минулого року. А Беатріс, то і справа раніше потрапляла в незручні ситуації із-за своїх суперечливих образів, зараз одягається стильно і елегантно.

Екс-дружина принца Ендрю раніше зізналася в тому, що вона користується послугами пластичної хірургії.

Коли більше нічого не було доступно, я робила ботокс. Але мені не подобалося застиглий вираз обличчя. У мене рухлива міміка і мені подобається бути собою, — відверто розповідала Сара Фергюсон.

© Instagram @royal_families_of_europe

Вона зазначила, що вже пробувала мезотерапію і підтяжку. Фергюсон не приховує, що вона готова до нового досвіду в справі збереження молодості шкіри.

Мені подобається бути піддослідним морською свинкою і пробувати нові методи лікування, — жартівливо зазначила знаменитість.

© Instagram @theroyalwatcher

Читайте також:Герцог Йоркський може одружитися на матері своїх дочок завдяки… принца Луї

Зазначимо, що у принцеси Беатріс інтернет-користувачі розгледіли не тільки риси матері, але і королеви Вікторії, яка перебувала на британському троні з 1837 по 1901 — до дня своєї смерті. В молодості Вікторія була дуже гарна собою. Її риси обличчя нагадують образи героїнь легендарного італійського живописця епохи Відродження Сандро Боттічеллі.

У Мережі порівняли фото принцеси Беатріс з архівним зображенням королеви Вікторії. Схожість – вражаюча: той же високий лоб, ніс точений, великі очі, маленький рот…

© Instagram @thewindsorsfamily

На ваш погляд, на кого більше схожа принцеса Беатріс — на свою маму чи на королеву Вікторію?

Фото на анонс: Instagram @juan_adam12, @princesseugenie