Рідкісні кадри: Марія Голубкіна показала фото з донькою, неймовірно схожою на неї в молодості

594

Марія Голубкіна та Микола Фоменко довгий час залишалися однією з найкрасивіших і харизматичних пар російського шоу-бізнесу. Їхні сімейні стосунки тривали 13 років: за цей час у сім’ї народилося двоє дітей — донька Анастасія та син Іван. Актриса часто публікує фотографії з гастролей і світських заходів, які вона відвідує в компанії друзів, проте фото дітей на її сторінці побачиш нечасто.

Однак на початку осені в особистому блозі Марії з’явилися архівні фотографії і знімки з уже дорослими дітьми – на одному Анастасія позує разом з татом:

Дорогі Друзі!З новим навчальним роком! Вітаю всіх батьків і матерів!Дерзайте,дорогі🤣Попереду ЄДІ і багато інших пригод.☠🏴Окремий привіт батькам🙀першокласників, – підписала Марія знімки.

© Instagram @golubkina1973

А днями актриса вирішила порадувати шанувальників одразу кількома новими фотографіями дорослої дочки, на яких вона дуже схожа на свою зоряну маму.

Анастасія 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥, – підписала знімки Голубкіна.

© Instagram @golubkina1973
© Instagram @golubkina1973

Варто відзначити, що, на думку шанувальників зірки, син схожий на обох батьків, на відміну від дочки, яка виросла копією своєї мами. І навіть бабусі.

Зрівняєте самі!

© Instagram @golubkina1973
Внучка Ларисы Голубкиной похожа на бабушку© Instagram @golubkina1973

Нагадаємо, що після розлучення зірок було важко налагодити нормальні стосунки, однак їм вдалося це зробити заради своїх дітей. Зараз Марія і Микола щасливі в нових відносинах. Варто зазначити, що Микола Фоменко ніколи не забував про своїх дітей, а актриса не раз зізнавалася, що дочка і син пишаються знаменитим батьком:

Тільки він їх і виховує. Батько повинен навчити дітей працювати. І Микола це робить з успіхом. Діти його слухають. Коли людина — нероба, він може навчити тільки лінуватися. Коля показує синові та дочці інший приклад, тому вони його поважають,

Фото на анонс: © Instagram @golubkina1973