Все компактно: Анна Седокова показала спортивний куточок для дитячої кімнати 2-річного сина

1000

36-річна Ганна Седокова – успішна співачка. Ось вже майже 20 років вона підкорює сцену і шанувальників, спочатку як солістка популярної групи «ВІА Гра», а пізніше як сольна співачка. Але головне в житті Ганни – її троє дітей. 14-річна Аліна з’явилася на світ в першому шлюбі співачки і футболіста Євгена Белькевича, 8-річна Моніка народилася від бізнесмена Максима Чернявського, а єдиний син Седокової, 2-річний Гектор, з’явився у відносинах з підприємцем Артемом Комаровим.

© Instagram @annasedokova, @lalina_one

Зіркова матуся активно веде свій особистий блог в соцмережах, проте не так вже часто ділиться сімейними кадрами. Відомо, наприклад, що середня дочка співачки, Моніка, живе в батьком в США. У 2017 році Анна пережила важкий судовий розгляд з колишнім чоловіком за права на Моніку. В результаті вони змогли домовитися, проте Ганні заборонено публікувати фотографії дочки в соцмережах.

Так, цей кошмар закінчився. Макс ніколи не буде платити мені аліменти. Ми відвоювали те, що всі питання по Моніці ми вирішуємо разом. Вона буде вчитися і жити в США, і там я можу бачитися з нею 50 відсотків часу без наглядача, влітку ж вона проводить три тижні з батьком, решту часу зі мною. Ще одна умова: я ніколи не зможу привозити її в Росію, – відверто розповіла про ситуацію знаменитість.

Зараз в особистому блозі Сєдокової найчастіше з’являються фото і відео з участю сина Гектора. Малюк росте чарівним і дуже забавним, тому шанувальники обожнюють дивитися хроніку дорослішання малюка.

© Instagram @annasedokova

Цього літа, незважаючи на щільний гастрольний графік, Анна завжди знаходила час, щоб провести його з сином. Наприклад, у липні вони весело каталися на човні. Більш того, Гектор, як справжній маленький чоловік, взяв керування човном на себе. Звичайно, під наглядом мами.

Малюк обожнює грати в машинки, купатися і ганяти на самокаті. А сьогодні знаменитість показала функціональний спортивний куточок, який спеціально встановила для сина. У нього, окрім гойдалок та спеціальної сітки, щоб дертися, є також, драбинка, кільце для гри в м’яч і інші корисні спортивні снаряди. Гортайте і дивіться:

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Sep 11, 2019 at 4:14am PDT

До речі, відомо, що при регулярних заняттях дитина тренує витривалість, формує рівновагу, а також розвивається швидше і краще. До того ж це відмінний спосіб зайняти дитину і забезпечити йому веселе та корисне дозвілля!

Читайте також:Ідеї інтер’єру: робимо спортивний куточок в дитячій кімнаті

Днями Анна розповіла в особистому блозі, що планує навесні віддати Гектора в садок. Зірка впевнена, що йому вже пора вливатися в колектив. Єдине, на що скаржиться Анна – вона поки не змогла обрати між звичайним державним садком і приватним навчальним закладом.

А ми з моїм маленьким мачо крокуємо у Новий навчальний рік ! Сьогодні займалася садками цілий день. Йому зараз 2,5 і цієї весни я вирішила віддати його в колектив. З різних причин, але перш за все, хлопець він у нас дуже активний і вже в 2 роки почав домінувати над усім будинку, включаючи і мене і нашу милу няню . І знаходження будинку, прогулянок по вулицях і навіть занять в різних кухлях, йому просто було недостатньо.

© Instagram @annasedokova

До речі, у грудні минулого року співачка вразила шанувальників, зізнавшись, що планує знову стати мамою. В ефірі програми «Прямий ефір» Сєдокова розповіла, що мріє народити двох малюків і обов’язково усиновити дітей, коли старші підростуть.

Фото на анонс: Instagram @annasedokova