Всі в зборі: Іван Жидков поділився знімком з Тетяною Арнтгольц та 10-річною донькою

979

35-річний Іван Жидков – не тільки затребуваний і талановитий актор, але і турботливий тато двох дітей. Дочка Маша, якій вчора виповнилося 10 років, народилася у шлюбі Івана з актрисою Тетяною Арнтгольц, а син Степан, якому буде 2 роки в жовтні, з’явився на світ у відносинах актора і моделі Лілії Соловйової.

Незважаючи на те, що Іван розлучився з мамами своїх дітей, він зумів зберегти з ними дружні стосунки та приймає активну участь у вихованні спадкоємців. Будь-яку вільну хвилину зоряний батько намагається провести з ними, а його особистий блог наповнений чудовими знімками дітей. Старша сестра давно познайомилася з братиком і обожнює проводити з ним час.

© Instagram @ivantsarevitch1

Вчора – в честь дня народження спадкоємиці – Іван опублікував теплий знімок з екс-дружиною і донькою, зворушливо підписавши фотографію:

Нашої доцэ сьогодні 10 років. Машенька з Днем народження💐💐💐

© Instagram @ivantsarevitch1

Шанувальникам дуже сподобався сімейний знімок, і вони поспішили залишити батькам і їх доньці безліч теплих коментарів:

Красива сім’я❤️з днем народження дівчинка Маша,всіх благ виконання бажань🎂🎂🌷

Вітаємо!!!Щастя і здоров’я!!🎁🎂

Днем народження, Машеньку!!! Здоров’я, успіхів в навчанні, вірних друзів та здійснення мрій!!!🎀🎂🎈

Варто відзначити, що актриса рідко дає інтерв’ю і практично не оновлює свій особистий блог, вважаючи за краще не афішувати своє особисте життя. Однак в інтерв’ю тижневику «7 днів» Тетяна вже розповідала про артистичних здібностей своєї доньки і про те, що хоче ще дітей. Раніше зіркова матуся вже зізнавалася в тому, що принципово не бере Машу до себе на роботу:

Так, я досі тримаю Машу на дистанції від театру та кіно. Це не місце для дітей, атмосфера невідповідна. Хірурги ж не беруть своїх дітей в операційну. Звичайно, моя Маша іноді у виняткових випадках потрапляє на майданчик, але при цьому сидить у вагончику і займається своїми справами, її не чути і не видно. Взагалі, вона дуже дисциплінована, мені з нею легко кудись виїжджати. Маша завжди розуміє, коли з мамою можна повеселитися, а коли маму краще не чіпати, — розповідає Тетяна.

© Instagram @ivancarevich1

Тетяна також відверто зізнається, що вона – сувора мама, зате тато балує дочку:

В першу чергу ми все-таки мама з донькою. Маша поки ще маленька. Коли вона виросте і стане дівчиною, мені б, звичайно, хотілося стати для неї найближчою подругою. Для цього, мені здається, треба пройти довгий шлях налагодження таких відносин. Я досить вимоглива і сувора мама. Балує у нас тато. Так і повинно бути.

© Instagram @ivancarevich1

До речі, цього літа Іван влаштував собі сімейні канікули: актор разом з донькою і сином вирішив провідати свою маму, яка живе в Калінінграді. В його особистому блозі з’явилася серія зворушливих відео з отчого дому, а також Іван показав своє дитяче фото приблизно в тому ж віці, що зараз Степан, і спровокував бурхливі обговорення фанатів про те, що малюк – копія свого знаменитого батька: той же погляд, розріз очей і пухкі щічки.

© Instagram @ivantsarevitch1
Фото на анонс: Instagram @ivantsarevitch1, @goodhouse_russia