Всі дочки на одному фото: дружина Володимира Співакова поділилася сімейним знімком

572

Вчора Володимир Співаков відзначив свій ювілей – відомому диригенту виповнилося 75 років. В честь цього прекрасного події його дружина – Саті Співакова – опублікувала у своєму особистому блозі зворушливий пост:

Не звертайте уваги ,Маестро…Не прибирайте ладонисо чола … (Б. Про) ❤️🎂👑🎼👍🎁🎶🔥🎻🎉⭐️😜🥰💐🙏🏻✌️💥🌟– підписала знімок щаслива дружина.

© Instagram @satispivakova

А пізніше вона виклала до себе на сторінку сімейне фото, на якому зображений Співаков разом з дочками. З дружиною Саті у Співакова четверо дітей — Катерина, Тетяна, Анна і прийомна донька Олександра – племінниця Володимира, його дочка загиблої сестри, яку він взяв під опіку. Всіх дочок Саті також наголосила на вітальній фотографії:

Незабутній вечір❤️🎂⭐️🍾🎶🎉Спасибі всім,всім,всім,особливо нашим донечкам ❤️❤️❤️❤️

© Instagram @satispivakova

Шанувальники приєдналися до привітань в коментарях:

❤️❤️❤️ яке багатство🙏🙏🙏

Вітаю всю Вашу родину! З Ювілеєм!!!🔥♥️🎊🎉🍾🥂🎂👑

Ми раді за вас, будьте здорові і щасливі всій красивою, розумною СІМ’ЄЮ 💐🌈❤️☀️☀️⭐️🙏

Дочки Співакова також присвятили себе творчості: Катерина та Тетяна воліли кінематограф, а молодша – Анна – продовжила справу батька. Дівчина займається музикою і багато виступає під сценічним ім’ям Anna Kova зі своєю групою.

View this post on Instagram

A post shared by Anna Kova (@iamannakova) on Jan 31, 2018 at 11:28pm PST

Володимир Співаков — художній керівник фестивалю у французькому Кольмарі, він багато гастролює та виступає на престижних світових майданчиках, а також займається благодійністю.

Фото на анонс: особистий блог зірки