Всі діти в зборі: екс-чоловік Наталії Водянової опублікував перший спільний кадр з усіма спадкоємцями

496

Екс-чоловік Наталії Водянової, британський аристократ Джастін Портман, зовсім недавно став батьком в четвертий раз: сина йому подарувала актриса Морган Снайдер, про що він тут же повідомив шанувальникам у своєму особистому блозі, опублікувавши знімок новонародженого.

Ласкаво просимо у світ, Лео Джеймс Берклі Портман. 24.07.2019. Здоровий малюк вагою 4.195 кг. Морган довелося постаратися! 😘🌈😊🌈😊🌈😊🌈😊🌈😊🌈😘

© Instagram @justinportman

Троє старших спадкоємців Джастіна Портмана – Лукас (17), Нева (12) і Віктор (11) – були народжені у шлюбі з Наталією Водянової. Однак нова обраниця Джастіна непогано ладнає з його старшими дітьми, подорожуючи разом з ними і чоловіком.

Джастин Портман с детьми от Натальи Водяновой и супругой Морган Снайдер© Instagram @justinportman, @morganesnyder

Вчора в особистому блозі багатодітного татуся з’явився зворушливий знімок з усіма його спадкоємцями – перший в повному складі, причому варто відзначити, що всі хлопці дуже схожі на свого тата.

Всі четверо курчат, – підписав кадр Джастін.

© Instagram @justinportman

Шанувальникам неймовірно сподобалася тепла фотографія, і вони залишили безліч коментарів щасливої сім’ї:

Вітаємо 🎊 Це чудово!!!! 🌹 Ви щасливчик!

5 чудових курчат!! 😍😍😍😍😍

Багатство ❤️

Нагадаємо, що Джастін і Морган одружилися два місяці тому: торжество відбулося в каплиці в Херефордшир, де у Портмана є розкішний маєток в 3 000 акрів (понад 100 га). Варто відзначити, що церемонія одруження була камерною, серед гостей був присутній зоряний фотограф Бен Уоттс, брат актриси Наомі Уоттс, а також дочка Портмана, Нева.

© Instagram @morganesnyder

До речі, Наталя у відносинах з Антуаном Арно народила п’ятирічного Максима і трирічного Роману. Однак на відміну від свого колишнього чоловіка вона не поспішала показувати знімки молодших. Лише коли Максиму виповнилося п’ять років, модель поділилася з шанувальниками фотографіями сина, супроводивши їх теплими словами:

Цій маленькій і зарослої голівці сьогодні 5 років. Максим, Максимус. Дуже пишаюся тим, що він став більш зрілим і спокійним, дозволяючи татові спати трохи довше вночі.

© Instagram @natasupernova

А нещодавно вона прочинила і личко самого молодшого спадкоємця – теж на честь свята:

© Instagram @natasupernova

Читати також:

  • Екс-чоловік Наталії Водянової стане батьком в четвертий раз
  • На одній хвилі: Наталя Водянова показала особливе фото з єдиною дочкою
  • Знову тато: екс-чоловік Наталії Водянової показав новонародженого сина
Фото на анонс © Instagram @justinportman