Втілили мрію: Тетяна Терешина показала незвичайну дитячу кімнату своєї дочки

586

40-річна Тетяна Терешина на початку цього року стала мамою вдруге: у неї та її чоловіка Олега Курбатова народився син, якого назвали Арсенієм. Також у зіркової мами підростає чарівна 5-річна дочка Аріс від першого шлюбу з телеведучим Славою Нікітіним.

Нещодавно молода пара облаштовувала дитячу сина, вирішила поділитися Тетяна у себе на сторінці, виклавши фото з спадкоємцем в його кімнатці:

Перша кімната,яку мені захотілося показати вам, (а точніше головний її шматочок) — це кімната нашого оленяти Бембі-Арсюши. Ах,яка гарна його чекає справжня зоряна ліжечко 🤩🙃🥰 І крім краси, вона ще і практична тк це не ліжко, а ліжко-трансформер.

© Instagram @tanya_tereshina

Потім Терешина показала ще одну ліжечко-люльку, яку вони з чоловіком поставили для малюка в своїй спальні:

Чесно, цю люльку-ліжечко я берегла для нового будинку, але зрозуміла, що ось-ось дитина почне вставати і це твір мистецтва, а по іншому я ніяк не можу назвати цю красиву люлю, стане для пупса непридатне. Так ось, тільки я поставила її, дитина мій встав на ніжки рівно на сл.день після того, як нам стукнуло 6 м.🤦🏻♀️😁. Але я вирішила, що я все одно поставлю цю дизайнерську річ до нас в батьківську спально. Нехай прикрашає дизайн, тим більше у нас є дерев’яна балка на підтримку . Але я хочу розповісти докладніше. У цій моделі все продумано до дрібниць для зручного та безпечного перебування в ній малюка. Люлька виконана з якісних та екологічних матеріалів – кедр, бук, сейба, вся фурнітура виконана з лиття – нейзильбер.

У нижній частині люльки знаходиться ящик, пристосований для розміщення дитячих речей будь-якого призначення. Гойдання колиски відбувається в різних напрямах. Є можливість зафіксувати люльку в нерухомому положенні поворотом гребінчастого колеса. Ще є текстиль, який спеціально для цієї ліжечка для безпеки малюка, але текстиль я мабуть кудись склала і тому поки що ось так, але зате видно вся неймовірна конструкція. P. s. ( якщо придивитися в щілину ящика, то можна подумати, що в ящику сидить кіт)))

Це малюнок на Арсюшиных штанцях . )) так що жоден кіт не постраждав 😂😅

© Instagram @tanya_tereshina

А тепер батьки зайнялися ремонтом в дитячій кімнаті дочки: вони вирішили зробити її фіолетово-бузкових тонах і поставити яскраву стінку зі сходами і канатами. Тетяна розповіла, що в дитячій навіть є кілька зон світла:

Доброго ранку! 💜 догори дригом у новій своїй кімнаті! Втілили мрію Аріс. Тут і гойдалки-кокон у неї і як вона називає» лазелка», і пуф-диван на якому можна стрибати і переносити з місця на місце і ліжко-будинок з другим спальним місцем( на всякий випадок) і окремий столик для ліплення і багато дзеркал для танців)). А ще у Аріс 4 зони світла. На будь-який смак. Є зелений, є яскраво жовтий, є підсвічування для читання в ліжку і звичайна люстра.) ну , як годиться я радію більш дочки 🤣🤗 як вам бузковий колір стін?) вони різного відтінку, але є одна стіна з супер принтом🤭, але про це ви скоро дізнаєтеся з одного журналу 💜

© Instagram @tanya_tereshina

Раніше вона вже показувала, який м’який пуф вони підібрали для дочки: на ньому можна стрибати, лежати і читати.

View this post on Instagram

A post shared by Tanya Тегеѕһіпа (@tanya_tereshina) on Sep 11, 2019 at 11:26pm PDT

Нагадаємо, що Тетяна Терешина вийшла заміж за бізнесмена Олега Курбатова минулої осені. Вона радо ділилася всіма подробицями майбутнього торжества і навіть розповіла про те, що не змогла вибрати весільну сукню і тому вирішила виходити заміж в декількох нарядах. Варто відзначити, що шанувальникам дуже запам’ятався яскравий і веселий дівич-вечір, який влаштувала Тетяна перед весіллям:

© Instagram @tanya_tereshina
Фото на анонс: © Instagram @tanya_tereshina