Вчимо разом з дитиною: 15 зворушливих віршів на День мами

1024

День матері вже через тиждень! 24 листопада кохані матусі будуть приймати поздоровлення. Дітвора подарує найкращий подарунок той, що зроблений своїми руками: листівку або виріб. А як же вірш? Звичайно, буде і він! Щоб дитина встигла вивчити привітання для мами, за тиждень до свята ми пропонуємо вам добірку зворушливих віршів. Вони на різний вік.

***

Мама, мама, матуся,Найкраща моя.Ми з тобою, мамо,Дружна родина!

***

Буду тебе слухатися,Щоб ти всегдаЗнала, що ребенокЛучший у тебе!

***

Маленький букетик,Але з великою душею,Я несу матусі,Я вже великий!

***

Зі святом, рідна,Тихо кажу,Я тебе, матусю,так Сильно люблю!

***

Матусю кохана, славна моя!Розповісти хочу я, як люблю тебе!Ти моя захисниця, самий ніжний друг!Краще не знайдеться нікого навколо!

***

Мама — це казка перед сном,Це чистий і затишний будинок.Вітаємо, матуся, тебяЯ і наша дружна родина!

Читайте також:Покрокова інструкція: подарунок-букет на День матері

МамаМама, так тебе люблю,Що не знаю прямо!Я великим кораблюДам названье «МАМА».(Автор: Акім Яків)

***

Подарунок матусі З кольорової бумагиВырежу шматочок.З нього я сделаюМаленький квіточку.Матусі подарокПриготовлю я.Сама красиваяМама у мене!(Автор: О. Чусовітіна)

***

Скільки зірок на небі!Всіх не злічити.Ці зірки мамеПодарю знову.І одного разу вранці,Дивлячись на мене,Мама посміхнеться:«Зірочка моя!»(Автор: Микола Бондаренко)

***

Посмішка мамиНічого кращого нетМаминой посмішки –Немов спалахне світло сонця,розвіє Морок хиткий!Немов хвостиком блисне,Золота рибка –Радість серця принесетМамина посмішка!

***

Я малюю мамуЯ малюю портрет мамыАкварелью на аркуші.І нехай портрет без рами,І нехай не на полотні.Вдалося не все в портреті,Але для мами дорогойЯ старався. Адже на светеЛучше мами немає іншого!(Автор: Б. Прахов)

***

Мама, мамочка, мамуся!Краще за всіх на світі ти.Захоплююся і люблю яТвои ніжні риси.Як же висловити красивоМне любов до тебе свою?Мама, мила, спасибоЗа подарунок — життя моє.Кажу ці слова я,Поважаючи і люблячи,І квіти на всій планетеРасцветают для тебе!

Читайте також:Порада дня: допоможіть дитині легко і з задоволенням вчити новорічні вірші

Мама — найкраща подружка,Їй довірю всі секрети.Ось вчора розбила кружкуИ не приховала навіть це!А сьогодні, у свято мамин,Допоможу не навмисно —І домашніми деламиМы займемося потрошку.Шоколадне печеньеИспечем сьогодні терміново,І смішне поздравленьеЯ прочитаю мами точно!(Автор: Ольга Теплякова)

***

Матусю кохана,Сама красива,Ніжна й мила!Добра, кохана!У свято найкращих мамУлыбайся, смійся ти!Я тобі квіточки дамНеобычной краси!І скажу тобі спасибоЗа турботу і любов!Мамо, живи щасливо!Я Буду завжди з тобою!

***

Я подарунок разноцветныйПодарить вирішила мамі.Я старалася, рисовалаЧетырьмя олівцями.Але спочатку я на красныйСлишком сильно натискала,А потім, за червоним відразу,Фіолетовий зламала,А потім зламався синій,І помаранчевий зламала…Все одно портрет гарний,Тому що це — мама!

Всі фото: Depositphotos