Елегантний малюк: Анастасія Трегубова показала 4-місячного сина

647

Популярна телеведуча Анастасія Трегубова та її чоловік Олександр стали батьками вчетверте 17 квітня цього року. На відміну від багатьох вітчизняних зірок, Трегубова активно ділилася з шанувальниками подробицями своєї вагітності.

І практично відразу після пологів співачка опублікувала у своєму блозі фотографію з новороженным хлопчиком і відео, в якому подякувала своїм прихильникам за підтримку, вітання та добрі побажання на її адресу.

© Instagram @atregubova

Нагадаємо, різниця у віці між третім і четвертим дитиною телеведучої зовсім невелика. Дівчинка з’явилася на світ 30 січня минулого року. Ставши мамою втретє, визнається Трегубова, вона знала: у доньки напевно ще будуть молодші брати і сестри. Крім Ніки, подружжя виховує 12-річну доньку Лізу і 8-річного сина Мішу.

На цей раз Анастасія вирішила показати нове фото з молодшим сином Ігорем, якому незабаром виповниться 4 місяці.

Ви мені часто задаєте питання, як у мене виходить одночасно справлятися з дочкою — підлітком, з сином і його першою закоханістю і двома маленькими дітками🙃. Так, це складно👶🏼, але можливо🤓! – написала вона

© Instagram @atregubova

Передплатники оцінили миле фото Анастасії з сином і те, як одягнений малюк:

Які ви елегантні

Вау 🌹🌹🌹🔥Які красиві і елегантні 🔥🔥🔥🔥🔥

© Instagram @atregubova

У новому инетервью телеведуча зізналася, що, швидше за все, дітей більше народжувати не буде.

Рішення народити четверту дитину було прийнято мною і чоловіком під час відпочинку на Мальдівах. Ніке тоді було півроку, і ми з Сашею подумали — може бути, нам треба врівноважити кількість дітей, щоб було порівну: дві дівчинки і два хлопчика? І відразу домовилися, що, якщо народиться хлопчик, назвемо його Ігорем. Так і вийшло!

Вважаю, це був правильний хід: тепер нам з чоловіком за 35, і ми вже, як мовиться, відстрілялися і можемо жити на повну котушку. Ну, точніше, почнемо жити на повну котушку, коли молодші діти трохи підростуть. А зараз, звичайно, турбот чимало. Приїхавши додому з пологового будинку з Ігорем, ми зрозуміли, що ті, хто говорять, мовляв, що три дитини, що чотири — різниці ніякої, помиляються. Нам довелося повністю адаптувати режими всіх дітей і перевлаштувати побут під нового члена сім’ї, – розповіла Анастасія в недавньому інтерв’ю.

Читайте також:

  • Анастасія Трегубова розповіла про те, як приходить у форму після четвертих пологів
  • Місяць пролетів: телеведуча Анастасія Трегубова показала новонародженого сина
  • Ведуча Першого каналу Анастасія Трегубова показала вправи для відновлення після пологів
Фото на анонс: Instagram @atregubova