Відео: Марія Кожевнікова показала, як пройшов перший чемпіонат її сина

588

34-річна Марія Кожевнікова – багатодітна мама, яка успішно поєднує кар’єру в кіно і виховання трьох чудових синів: 5-річного Івана, 4-річного Максима та маленького Василя, якому в липні виповниться 2 роки. Знаменитість з радістю розповідає про своїх спадкоємців і ділиться їх досягненнями. Однак поки воліє приховувати обличчя молодшого сина, так як він ще занадто малий.

Читайте також:Мамин хлопчик: Марія Кожевнікова показала підрослого молодшого сина

Мария Кожевникова с сыновьями© Instagram @mkozhevnikova

Відомо, що старші сини Марії ростуть активними і спортивними хлопцями. Вони займаються хокеєм на радість їхнього дідуся, батька Марії, знаменитого хокеїста Олександра Кожевникова, а нещодавно Іван захопився футболом і, за словами його мами, весь вільний час проводить на тренуваннях, які у нього шість разів на тиждень.

Александр Кожевников с внуками и дочкой Марией© Instagram @mkozhevnikova
Сын Марии Кожевниковой увлекся футболом© Instagram @mkozhevnikova

До речі, на початку червня у Вані відбувся перший у його житті футбольний чемпіонат. Зоряний спадкоємець не тільки був капітаном команди, але і отримав свій перший спортивний приз. Актриса з гордістю розповіла про це в особистому блозі, а сьогодні ще й показала, як це було. Вона поділилася зворушливим відеороликом і пояснила, чому Іван розплакався.

View this post on Instagram

A post shared by Марія Кожевнікова (@mkozhevnikova) on Jun 19, 2019 at 1:35am PDT

А ось маленьке відео про те, як пройшов наш перший ПИнЧианат (чемпіонат). Так, плакали, виявилося, що для сина, програш команди важливіше особистих досягнень. Ваньку присудили «кращий нападник турніру», але він був капітаном і ніс відповідальність за всю команду. Дякую за підтримку, я прочитала Вані всі ваші коментарі і сказала, подивися, які в тебе класні вболівальники, ти їх повинен не підвести.P.S. Ну і мій улюблений момент… кубок відразу мамі❤️ – підписала ролик зіркова матуся.

Захоплені шанувальники вітають юного спортсмена і його знамениту маму, а також залишають щирі компліменти Івану.

Як зворушливо! Прям до мурашок. Іванко великий молодець! Спортивних успіхів йому!!!

Такий молодець! В майбутньому будемо вболівати за нього на чемпіонатах світу

Від сліз маленьких спортсменів щемить серце! Удачі хлопцеві! У нього і його команди все попереду!

До речі, в коментарях відзначилася близька подруга Марії, співачка Зара.

Іванко, хороший мій, пишаємося!!! Тільки вперед! Такі ситуації тільки загартовують!!! – написала вона.

Сын Марии Кожевниковой увлекся футболом© Instagram @mkozhevnikova

А сама Марія зізналася в коментарях, що не пропускає жодного тренування сина:

Ваня не дозволяє нам пропускати, наприклад, сьогодні перед садом сказав, мама ти обов’язково повинна бути на тренуванні, приїжджай і не запізнюйся.

До речі, не так давно зіркова матуся показала нову дитячу своїх старших синів і з’ясувалося, що їх мрією була кімната в хокейно-футбольному стилі. Більш того, в розробці ідеї та декору хлопці взяли найактивнішу участь. Дитяча вийшла світла і функціональна – ідеальний простір для майбутніх чемпіонів.

Комната сыновей Марии Кожевниковой© Instagram @mkozhevnikova

Більше фото:Стадіон для чемпіонів: Марія Кожевнікова показала нову дитячу кімнату синів

Нагадаємо, що синів Марія Кожевнікова народила від бізнесмена Євгена Васильєва, з яким обвінчалася влітку 2013 року. У недавньому інтерв’ю Лері Кудрявцевій знаменитість зізналася, що мріє влаштувати розкішне весілля і зібрати всіх близьких і друзів на свято, однак, їй як багатодітній мамі складно знайти час, щоб зайнятися організацією весільного торжества. На радість шанувальників, Марія пообіцяла, що весілля обов’язково відбудеться.

Читайте також:

  • Вінчана, але без штампа в паспорті: Марія Кожевнікова розповіла, коли буде її весілля
  • Марія Кожевнікова зібрала всіх своїх дітей на одному фото
  • Марія Кожевнікова розповіла, на кого схожі її сини
Фото на анонс: особистий блог зірки