Тростиночка: Тетяна Михалкова поділилася зворушливими кадрами з онукою на честь 17-річчя

1048

Для великого і дружнього клану Михалкових-Кончаловських сьогодні особливий день: день народження відзначає дочка Артема Міхалкова і його колишньої дружини Дарини МіхалковійНаталія. Про це у своєму особистому блозі повідомила бабуся дівчини – Тетяна Михалкова. Вона опублікувала зворушливі знімки з онукою, привітавши її з 17-річчям на своїй особистій сторінці:

Наталочко, вітаю із 17 річчям!!!!! Ми тебе всі дуже любимо!!!!!

© Instagram @tatyanamixalkova

Шанувальники знаменитої родини приєдналися до привітань в коментарях:

Приголомшливі знімки ! 😘 – написала іменинниця.

З Днем Народження, Наталочку!!!! Любимо!!!!💃💃😍🎉🎉🎉🎊😘😘

Неземної краси дівчинка!!! З днем народження!

Привітала дівчину з днем народження і її мама:

З Днем Народження, ягідка моя!⠀Ти мій світ, моє сонце, мій світ, моє все!!!Ти мій самий суворий критик, мій друг і моя підтримка!⠀Іноді мені здається, що ти знаєш більше, ніж я знаю! Спасибі, що ти вибрала саме нас! Я не хочу, щоб ти була іншою! Саме таку я люблю тебе більше всього на світі!⠀Happy BDay, Love!

© Instagram @daria_mikhalkova

Нагадаємо, син Тетяни і Микити Михалкових, Артем, був одружений на журналістці Дарині Міхалковій: у 2002 році він вперше став батьком – на світ з’явилася її донька Наталя. Однак у 2013-му Дарина та Артем розійшлися. Наталя намагається не привертати увагу преси і зізнається, що не відносить себе до «золотої молоді». Відомо, що дівчина захоплюється живописом, малює аквареллю, але в майбутньому хоче навчитися писати ще й маслом.

До речі, 25 квітня відбулося закриття 41-го Московського міжнародного кінофестивалю, і справжній фурор викликала поява на червоній килимовій доріжці Наталії, яка прийшла на закриття кінофестивалю разом з мамою.

© Instagram @mixalkovan, @spletnik_ru

Для виходу в світ Наталія вибрала золоту сукню від A LA RUSSE з напівпрозорими рукавами. А її мама одягла розкішну срібну сукню, яка відмінно контрастувало з суворим чорним піджаком.

Було хвилююче, але я намагалася тримати спину і йти красиво! Вийшло, як завжди хахах, – зізналася передплатникам свого блогу спадкоємиця знаменитого прізвища.

Дарина Михалкова також поділилася в одній із соціальних мереж фотографією з червоної доріжки і розповіла своїм шанувальникам, як вона багато років тому вперше опинилася на ММКФ.

© Instagram @daria_mikhalkova

Зіркові батьки також нечасто балують шанувальників знімками з донькою, однак у минулому році Дар’я поділилася з шанувальниками архівними фотографіями дочки, привітавши її з 16-річчям:

Дівчинка моя! Тобі вже 16!!! Як складно усвідомити ці цифри! У моїй пам’яті все, як вчора, пологовий будинок, потім ми на дачі, безсонні ночі, твої перші кроки, перший клас… і багато-багато всього, що сталося за ці роки… і все ж, мені складно в це повірити! Дорожче тебе нічого в моєму житті немає! Наша любов втілилася в тобі. Ти дуже красива, талановита, розумна, чуйна, тонка! Ти найкраща!Ти моя гордість, моє щастя і моє кохання! Будь щаслива! Здоров’я тобі! А ми з татом завжди будемо оберігати і підтримувати тебе!

© Instagram @daria_mikhalkova
© Instagram @daria_mikhalkova
Фото на анонс: © Instagram @tatyanamixalkova