Відео: Євген Алдонін з дочкою Вірою безстрашно літають на відпочинок

1096

39-річний Євген Алдонін поділився фрагментом відео про те, як проходить його відпустку. Відомий спортсмен проводить його з родиною в одному з турецьких курортних міст. На відео невеликий епізод про те, що Алдонін сам не боїться висоти і його дочка від першого шлюбу з Юлією Началовой– теж. Мова про політ на парашуті над морем.

Читайте також:Безстрашні у відпустці: Ольга Кабо з сином прокотилася на параплані

Один з передплатників поцікавився у Алдоніна – чи не страшно йому парити над водою? «Ні, літати на літаку страшніше😉», –відповів спортсмен. Не злякалася розваги і 12-річна Віра, хоча спочатку було трохи вереску. А ось найцікавіше, – коли тато з донькою вже набрали висоту, Євген вирішив не демонструвати своїм передплатникам.

View this post on Instagram

A post shared by Євген Алдонін (@evgeny_aldonin) on Jun 25, 2019 at 10:50am PDT

Читайте також:На відпочинку: Євген Алдонін показав ніжне фото з донькою і сином

Варто відзначити, що Віра зовсім не боїться екстремальних видів спорту: учора в особистому блозі спортсмена з’явилося фото на водному мотоциклі, яким керує…його дочка!

Продовжуємо займатися водними видами спорту,Віра рулить)🐬🌊

© Instagram @evgeny_aldonin

В особистому блозі і раніше було фото з спільного з Вірою відпустки. Однак спортсмен вважає за краще не ділитися традиційними для відпускників фотографіями з басейну, кафе, пляжу, екскурсій… Футболіст лише опублікував знімок з донькою, 2,5-річним Темою, який з’явився на світ у другому шлюбі з Ольгою Алдониной.

Евгений Алдонин с детьми и женой на отдыхе© Instagram @ole_ole4ka

Нагадаємо, після смерті Юлії Началовой Євген Алдонін взяв турботу про дочці на себе. Цей вчинок високо оцінили прихильники спортсмена. І зараз в його блозі чимало коментарів про те, що це – по-чоловічому. Дякують за підтримку Віри, що залишилася без мами, і обраницю Алдоніна.

Як приємно дивитися. Ви –розумні. Я думаю, спасибі треба сказати дружині Євгена.

Алдонін — приклад справжнього батька, чоловіка і просто хорошої людини , на жаль таких як він одиниці. Щастя родині, дітям.

Найпорядніша людина . Найкрасивіша дочка . Щастя, усіх земних благ вашій родині.

Щастя вам,Женя, бережи донечку. Всього найкращого вашій родині,рідним і близьким.Ти справжній батько,чоловік.

Евгений Алдонин с детьми© Instagram @evgeny_aldonin
Евгений Алдонин с женой Ольгой© Instagram @evgeny_aldonin

Віра зростає копією свого тата. А так як татові гени виявилися сильнішими, ніж мамині, і у маленького Теми, сестра і братик дуже схожі один на одного. І чим старше стає, Віра, тим більше це схожість помітно.

Евгений Алдонин с детьми© Instagram @evgeny_aldonin

Нагадаємо, Євген Алдонін одружився на співачці Юлії Началовой 1 червня 2006 року. Їх донька з’явилася на світ 1 грудня того ж року, а в грудні 2011 року подружжя оголосили про розлучення, хоч і зберегли дружні теплі стосунки заради доньки.

На своїй нинішній дружині Ользі Євген одружився в 2014 році, а медовий місяць пара відзначила в Пунта Кана (Домініканська республіка). У жовтні 2016 року у подружжя народився син Артем.

© Instagram @evgeny_aldonin, @julianachalova

Читайте також:

  • Євген Алдонін показав зворушливе фото з донькою і сином
  • Донька Юлії Началовой взяла участь у зйомках кліпу в пам’ять про маму
  • Зворушує до сліз: донька Сосо Павліашвілі заспівала пісню Юлії Началовой
Фото на анонс: © Instagram @evgeny_aldonin, @, dni24