Відео: 5-річна донька Тетяни Навки дебютує в льодовому шоу разом з мамою

631

44-річна Тетяна Навка — не лише славетна російська фігуристка, але і щаслива дружина і турботлива мама двох доньок, 19-річної Олександри, народженої в шлюбі Тетяни і фігуристи Олександра Жулина, і 5-річної Надії від нинішнього шлюбу з прес-секретарем президента РФ Дмитром Пєсковим. Зіркова мама не приховує спадкоємиць і часто ділиться сімейними кадрами та новинами про дочок.

Дочка Татьяны Навки выиграла свое первое соревнование© Instagram @tatiana_navka

Молодша Надя вже стала головною зіркою в особистому блозі мами. Дівчинка відмінно плаває, вивчає китайську мову і робить перші успіхи у фігурному катанні. У червні цього року Надя вперше взяла участь у змаганнях і посіла перше місце. А тепер Тетяна розповіла про дебюті малятка в льодовому шоу і показала відео з тренування.

Саме час для активної роботи!!! 🌆🍁💪 Вже за традицією ділюся з вами відео зі зйомок проморолика до нашої нової казки на льоду — «Спляча Красуня. Легенда Двох Королівств»! 👸😴🧚♀️ В цьому році на вас чекає багато сюрпризів, оригінальних рішень і інша я! 🤫😉 Але краще про все по порядку))) В даний момент, робочий процес зйомок проморолика завершений, і я з нетерпінням чекаю остаточний варіант відео!!!🎥🎬 Впевнена, що він вийшов чарівним!!! 😍✨ Справ ще дуже багато, робота кипить, але у мене є привід для гордості і радості, і сюрприз для вас!!! У цій казці відбудеться ДЕБЮТ однієї юної фігуристки! 🥰🥰🥰 Так, моя Надійка буде брати участь!!! Для неї це поки захоплююче і цікаве пригода, зйомки ролика йшли досить довго, до пізнього вечора, але мій маленький ангел успішно з усім впоралася на всі 100%!!!! 👼😍💪

View this post on Instagram

A post shared by Tatiana Navka (@tatiana_navka) on Sep 27, 2019 at 5:19am PDT

Шанувальники олімпійської чемпіонки оцінили успіхи Наді і її гарний сценічний костюм:

Лялечка 🌸

Боже, яка краса

Мамин портрет 👍

Яка малипусенька!!!💗💗💗💗😍😍😍😍

Молодчина

Неймовірне чарівність!!! Казкова краса!!!!

Маленька трудівниця!

Instagram @tatiana_navka

Раніше Тетяна Навка заявила, що поважає вибір маленької Наді і не прагне нав’язувати їй шлях у професійний спорт.

Коли їй виповниться п’ять років, потрібно буде визначитися, за який вид спорту активніше взятися, — розповіла фігуристка, — Не так важливо, якого рівня вона досягне в майбутньому — аматорського або професійного». Як зізналася Навка, їй хочеться, щоб дочка «вибрала фігурне катання і зайнялася ним всерйоз», але «у кожного своя доля.

Читайте також:

  • З любов’ю завжди смачніше: Тетяна Навка разом із 5-річною донькою приготували обід для тата
  • Зовсім доросла: Тетяна Навка показала фотографії з 5-річчя доньки
  • Тетяна Навка показала, як пройшло перше змагання 4-річної доньки
Фото на анонс: Instagram @tatiana_navka