Вікторія Лопирьова забрала маленького сина в Іспанію

833

35-річна модель Вікторія Лопирьова і її коханий, бізнесмен Ігор Булатов, разом виховують дитину. Нагадаємо, малюк народився на початку лютого цього року і став володарем подвійного імені – Марк Ліонель.

Одне з них – футбольне. Раніше Вікторія Лопирьова розповіла, в честь кого назвала сина:

Перше ім’я нашого малюка — Марк — ми вибрали давно. Ми не сперечалися з цього приводу, так як і у мене, і у Ігоря в роду були Марки. Ім’я мені подобається: лаконічне, сильне. Але у сина є й друге ім’я — Лео. Оскільки хлопчик, мама якого так любить футбол, з’явився на світ 5 лютого, в один день з Кріштіану Роналду і Неймаром, ми розцінили це як знак і вирішили, що друге ім’я буде Ліонель, або Лео, як Мессі.

© Instagram @lopyrevavika

Футбольне життя в усьому світі активно розвивається, в тому числі і жіночий вид цього спорту. Тому декретну відпустку Вікторія Лопирьова виявився дуже коротким. Знаменита матуся вже побувала в Парижі, де брала участь у першому в історії ФІФА жіночому футбольному конгресі, на якому обговорено низку питань, що стосуються ролі жінки в спорті.

© Instagram @lopyrevavika

View this post on Instagram

A post shared by Victoria Lopyreva (@lopyrevavika) on Jun 5, 2019 at 3:07am PDT

А зараз Вікторія Лопирьова знаходиться в Іспанії, в місті Марбельї, де стартувала серія нових матчів з футболу. Знаменитість поділилася фото з іменною футболкою – Viktoria 10.

© Instagram @lopyrevavika

А коли молода матуся не займається своїми професійними обов’язками, вона присвячує час маленькому Лео, гуляє з ним по вулицях міста. Зазначимо, Вікторія знаходиться в розкішній формі – у неї неймовірно тонка талія, груди мами. Все разом це справляє враження на деяких іспанських чоловіків. На фрагменті відео, яким Вікторія поділилася в сторизе свого мікроблогу, помітно, як один з них проводив поглядом красиву молоду матусю.

© Instagram @lopyrevavika

Нагадаємо, що Вікторія Лопирьова вже розсекретила обличчя свого синочка. Поки ще в профіль, але вже помітно – малюк росте чарівним пухлощеким блондином. Однак, зрозуміти, на кого він схожий, поки ще складно, і ми з нетерпінням чекаємо нові фотографії.

© Instagram @lopyrevavika

А як ви ставитеся до раннього виходу з декретної відпустки?

Читайте також:

  • Вікторія Лопирьова показала зворушливий сімейний портрет з сином
  • Мурашки по шкірі: Вікторія Лопирьова показала фото з сином і мамою
  • 3 місяці щастя: Вікторія Лопирьова показала зворушливий сімейний портрет
Фото на анонс: особистий блог зірки.