Вікторія Макарська поділилася рецептами експрес-схуднення

947

46-річна співачка Вікторія Макарська – активний користувач соцмереж: у своєму блозі дружина Антона Макарського регулярно ділиться зі своїми шанувальниками корисними порадами.

Так, вчора на її сторінці з’явилися рекомендації для тих, хто за короткий проміжок часу хоче позбутися зайвої ваги. На одному з відео, які виклала у свій блог Вікторія, їй роблять скульптурний масаж особи — різкими рухами позбавляючи від другого підборіддя:

А от нічого було друге підборіддя нажирать, знаючи, що він в екран не поміщається:))) Режисер і продюсер нового кліпу сказав, шо йому дуже треба, щоб підборідок все ж помістився в кадр вже до липня🤣 Скульптурний масаж особи, пресотерапія, басейн і огіркова дієта… Побажайте мені, будь ласка, хорошого результату, рідні:))) А я всім бажаю гарного настрою!

Крім цього, співачка плаває в басейні, адже всі знають, що це може принести набагато більш серйозні результати при менших витратах сил: при знаходженні у воді ваше тіло не відчуває навантаження від власної ваги, що не виснажує організм і не перевантажує суглоби і зв’язки.

Ну, і звичайно, співачка не обходиться без масажу всього тіла — так званої пресотерапії: процедура «лімфодренажний масаж» полягає в тому, що стиснене повітря, що подається за спеціальним манжет, впливає на лімфатичну систему. Дана процедура призводить до того, що рецептори клітин, відповідальних за розщеплення жирів, активізуються.

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Makarskie Anton & Viktoria (@makarskie) on Jun 26, 2019 at 11:59am PDT

У прямому ефірі з шанувальниками Вікторія Макарська поділилася та іншим рецептом експрес-схуднення, який дозволить за 2-3 дні вивести з організму зайву рідину, що відразу ж позначиться на формах. Це огіркова детокс-дієта.

Співачка порадила купити 4-5 кг свіжих якісних свіжих огірків, а з ранку з’їдати білковий сніданок (у Макарской це два курячих яйця), до 13 годин – другий сніданок, приміром, домашній сир. І потім, до 19 годин, необхідно харчуватися тільки огірками. З 7 години вечора і до ранку співачка не рекомендує нічого їсти і забути про перекус перед сном. Знаменитість поділилася, що вона протрималася на огіркової дієті два дні, але цього часу виявилося достатньо, щоб стати помітно стрункішою.

© Instagram @makarskie

До речі, Вікторія у своєму блозі вже розповідала про інше, не менш дієвим, способі прийти у форму. Співачка пояснила, як вона справляється зі станом, коли починає «припухати».

  • Купую селеру і петрушку (відмінно виводять зайву рідину з організму), огірки і будь-які види салатів (подрібнюю в велику миску і їм протягом дня).
  • Гарбуз ( можна просто її припарить на сковорідці, можна, якщо є соковижималка, натиснути багато гарбузового соку — теж відмінно виводить рідину, знімає набряки, і можна вагітним, на відміну від петрушки).
  • Прекрасно прибирає «наетый за зиму животик» і здуття живота цей рецепт. Протягом тижня щоранку, замість сніданку- кефір з гречкою. З вечора заливаємо у велику чашку кефір і змішуємо з них 3 столові ложки гречаної крупи (не вареного). За ніч гречка наповнюється вологою і з ранку готовий сніданок.
  • Обов’язково 2 склянки води натщесерце з перервою 10 хвилин. З гранулой морської солі. Крупинку солі на мову і запиваю водою.
  • Їм тільки те, чого потребує організм. Не пичкаю себе зненавидженою, нібито корисною їжею. У мене особисто справжня, підтверджена аналізами, алергія на вівсянку, я від неї пухну:) Кожен організм унікальний. Він знає, що саме йому треба харчуватися. Рекомендую всім, якщо є можливість, перевірити кров на переносимість тих чи інших продуктів. Особисто у мене алергію викликають саме ті продукти, які я не люблю.
  • Не курю. Інакше все інше марно.
© Instagram @makarskie

Такі дієти ефективні, але не варто перестаратися, треба пам’ятати і про вуглеводи в раціоні. Про дослідження, опублікованому в журналі The Lancet, не так давно написала у своєму особистому блозі дієтолог Альбіна Комісарова:

Хочу сьогодні поговорити про свого болю: вуглеводах в раціонах худнуть.Замість того, щоб виключати з раціону транс-жири, скорочувати споживання доданого цукру, насичених жирів, чомусь весь удар приймають на себе складні вуглеводи.Серпневий метааналіз, опублікований в журналі The Lancet, був присвячений вивченню впливу кількості споживання вуглеводів на рівень смертності. І з’ясувалося, що як низький(менше 40%), так і високий (більше 70%) кількість вуглеводів асоціювалося з високим рівнем смертності.Ідеально: 50-55% від добового раціону

  • Пам’ятайте, що вуглеводи – основне джерело енергії і є основною частиною фізіологічного харчування.
  • 1/4 тарілки кожного прийому їжі необхідно заповнювати складними вуглеводами. Діаметр тарілки 22 див.
  • «Я не їм крупи», «Я не люблю каші» – це я чую через одного.
  • В якості довгих вуглеводів ви також можете вибирати макарони, хліб, хлібці, пластівці.
© Instagram @michael_dasha

Нагадаємо, Вікторія і Антон Макарський — одна з найбільш міцних і щасливих пар в нашому шоу-бізнесі. Вони весь час разом: на гастролях, на зйомках і ніколи не втомлюються один від одного. Навіть особистий блог у них один на двох, і в ньому вони із задоволенням діляться порадами, а також сімейними кадрами та новинами про своїх чудових довгоочікуваних дітей — доньці Маші (6) і сина Вані (4).

© Instagram @makarskie
Фото на анонс: Instagram @makarskie