«Дякуємо за довіру»: Катерина Вуличенко вибрала хресною свого сина подругу-актрису

2751

Хрестини дитини – особлива подія в кожній родині. Адже так важливо, хто розділить турботу про малюка, стане його наставником, помічником, другом і, може бути, хоронителем секретів… Катерина Вуличенкоі її чоловік Марат Гуданаев були раді запропонувати цю відповідальну місію колезі молодої мами по творчому цеху – актрисі Наталії Антонової.

Екатерина Вуличенко и Наталия Антонова© Instagram @n.antonova

Про те, що зірка серіалу «Дихай зі мною» – хрещена мама 7-місячного Сашеньки, стало відомо вже після того, як відбулася церемонія. Фотографії з цього особливого дня опублікувала в особистому блозі сама зоряна кума.

Нагадаємо, церемонія пройшла в храмі Священномученика Антипи Єпископа Пергамського. У день хрестин Катерина Вуличенко, до радості шанувальників, нарешті показала обличчя крихти.

Великий і важливий день у нас!❤️Похрестили малюка!❤️ми щасливі і всім бажаємо вам величезного щастя і всіх благ! – не приховувала своїх емоцій молода матуся.

Крещение сына Екатерины Вуличенко© Depositphotos, Instagram @n.antonova, @vulichenko

Вітаю моїх друзів, Катеньку і Марата, з хрещенням синочка Олександра!!!! Я ж стала хрещеною мамою Сашеньки і абсолютно щаслива! Спасибі за довіру такого дива.. вірю, що не підведу і завжди буду поруч! – поділилася відчуттями знаменита хрещена мама Саші.

Катерина Вуличенко і її чоловік також були емоційні у коментарях:

Спасибі наша Рідна! У Саші найкраща хресна! ❤️

Дякую, Наталочко ! Ми тебе дуже любимо!!! І дуже щасливі, що ти взяла на себе таку відповідальну місію

Судячи з фотографій, маленький Сашко любить свою хрещену. На одному зі знімків, який особливо привернув увагу користувачів Мережі, малюк, сидячи на руках у тата, грав з Наталією. Довіру малюка заслужити дуже складно. А ось актрисі це вдалося.

Крещение сына Екатерины Вуличенко© Instagram @n.antonova
© Instagram @vulichenko

Втім, не дивно. По-перше, Наталія – багатодітна матуся і вміє знаходити спільну мову з дітворою. Нагадаємо, в кінці грудня минулого року артистка вчетверте стала мамою. Актриса подарувала своєму чоловікові, бізнесменові Миколі Семенову, ще одного сина, ім’я якого поки не розголошує. У подружжя вже підростають два загальних спадкоємця — Микитаі Максим. Також у знаменитості є син Артем, якого вона народила в 1997 році в шлюбі з Олександром Вершининым.

Сыновья Наталии Антоновой© Instagram @n.antonova

Актриса Катерина Вуличенко також є хрещеною – у дочці своєї подруги. Мама Сашка раніше хрестила Беллу– молодшого дитини Катерини Климової. Вуличенко дуже любить свою похресницю і в одному з постів навіть жартувала, що дівчинка схожа на неї.

Екатерина Вуличенко со своей крестницей Беллой, дочкой Екатерины Климовой© Instagram @vulichenko

Читайте також:

  • Катерина Вуличенко показала весняне відео з 4-місячним сином
  • Сімейний альбом: Вікторія Макарська опублікувала фото з хрещення сина
  • Зоряні куми: 12 знаменитих хрещених
Фото на анонс: © Depositphotos, Instagram @n.antonova, @vulichenko