Він же скорпіон! найпоширеніші міфи про знаки зодіаку

516

Що ви знаєте про гороскопи? може, давайте разом спробуємо згадати про своє знайомство з привабливим і чарівним хлопцем. Перша зустріч. Він доглянутий, добре одягнений, не має поганих звичок. Його блакитні очі світяться від щастя, посмішка виблискує, але … Він скорпіон. Які ваші відчуття? всередині все завалилося, настрій зіпсовано, контакт втрачено! а тепер повернемося в реальність і спробуємо включити голову, здоровий глузд і розвіяти всі ці поширені міфи про знаки зодіаку.

Міф: уперті барани

Почнемо з овна. Існує думка, що це дуже конфліктні і вперті хлопці. Вони найчастіше стоять на своєму і не відступають від наміченого плану. Іноді їх допитливість і егоїзм просто виводять з себе. Але подивимося на ситуацію з іншого боку: не завжди впертість — результат важкого характеру, а відданість своїм ідеям і дотримання принципів — це хороші якості для руху вперед за заповітною мрією і конкретною метою.

2. Тельці

Міф: ледачі гедоністи

На черзі бичок! тельці, як прийнято, частенько потрапляють в полон матінки-ліні. Їх часто можна застати лежачими на дивані за переглядом серіалів з улюбленими вкусняшками. Вони цураються активної діяльності і щоразу намагаються ухилятися від нагальних справ. Однак тут треба подумати. Представники цього знака зодіаку просто вміють правильно розподіляти свої ресурси і зважувати рішення. І це далеко не найгірші якості характеру, погодьтеся?

3. Близнюки

Міф: дволикі пліткарі

Коли мова заходить про близнюків, всі починають тихенько хихикати і згадувати дволикого януса. Цим товаришам не можна вірити на слово, а особливо довіряти потаємні таємниці. Вони любителі інтриг і скандалів, а пообсуждать когось за спиною-їх стихія. Але і цей стереотип нікуди не годиться. Близнюки-відмінний приклад подвійності цього світу. Як то кажуть, без дівчаток не було б хлопчиків, без зла не було б добра, а без близнят не було б таких ексцентричних і яскравих людей у вашому житті.

4. Раки

Міф: сльозливі істерички

А що щодо раку? він наш старий добрий сентиментальний друг. Сльози, постійна зміна настрою, сезонна меланхолія – його звичайне середовище проживання. Можна подумати, що раки — завзяті скиглії і любителі закотити істерику. Ми категорично незгодні! ці славні хлопці дуже доброзичливі і доброзичливі натури, готові до створення сім’ї і міцних дружніх відносин. А тонка душевна організація рачків ні в якому разі не заважає їм проявляти свій твердий і рішучий характер.

5. Леви

Міф: безпринципні егоїсти

Про левів говорять як про самозакоханих егоїстів, які думають тільки про себе і свої потреби. Вони гордовиті, амбітні і здатні домагатися всього, чого захочуть, навіть йдучи по головах. Однак не варто недооцінювати цей знак зодіаку. Леви завжди точно знають, чого хочуть від життя. Вони вірні і благородні товариші, коли справа стосується близьких для них людей і важливих серцю подій. Такі знайомі точно не залишать вас в біді і не кинуть напризволяще.

6. Діви

Міф: нудні перфекціоністи

Діви не з чуток славляться своєю прискіпливістю, манірністю і постійним прагненням до ідеалу. Можна подумати, що вони годинами можуть вимивати посуд до блиску і не переносять громадського транспорту. А ось тут можна посперечатися. Так, вони люблять все контролювати і підтримувати баланс і іноді доводять все це до фанатизму. Але, до великої радості, представники цього знака зодіаку прагматичні. З ними можна планувати що завгодно. Повірте, не пропадете! пам’ятаєте цю статтю про зодіакальних дочок? діви-чудові і турботливі дочки.

7. Терези

«вони справжні лицеміри і зануди, а ещередкостние брехуни: брешуть і не червоніють!»- можна припустити, але ми не будемо. Егоїсти, заздрісники, підлабузники … Про погані якості ми ще встигнемо поговорити, а ось зараз не будемо засуджувати цих хлопців, а краще розповімо про те, які вони люблячі і щирі. У них багато тепла і затишку, милосердя і прощення, ніж вони зазвичай люблять ділитися з оточуючими людьми. Хіба це не чудово?

8. Скорпіони

Міф: склочні жаднюги

Мабуть, самий суперечливий і проблемний знак. Ні для кого не секрет, що скорпіони відомі своїм поганим характером, холодним складом розуму, непереборною жорстокістю і лютою жадібністю. Але навіть в такому іншому знаку зодіаку можна розгледіти самі милі і ніжні риси. Ці хлопці здатні бути максимально чесними і прямолінійними, а також вміють проявляти велику і щиру любов, безкрайню підтримку і хоробрість. Саме тому скорпіони вважаються найвідданішими супутницями життя. Чим вони заслужили стільки хейта в свою сторону?!

9. Стрільці

Міф: галасливі і образливі

Стрільців завжди представляють живчиками, які не знають слів «апатія», «депресія» і «втома». Інший раз можна подумати, що вони навіть занадто гіперактивні. Однак стрільці-теж люди, здатні переживати емоційні потрясіння і фізичні нездужання. Тому не варто зневажливо ставиться до представників даної «породи», жартувати над ними і глумитися. Краще оточіть їх підтримкою і ласкою у важкі моменти, їм буде дуже приємно!

10. Козероги

Міф: відлюдні буки

Якщо так розібратися, козеріг — нерозлучний друг овна. Теж може бути впертим і непохитним, але найбільше знаменитий своєю замкнутістю і відстороненістю від світу. Ми посперечаємося: ці люди по-справжньому доброзичливі і щедрі, коли знаходяться «в своїй тарілці». Вони вибирають тільки перевірених людей і вважають за краще витрачати свій час виключно на близьких і споріднених душ. Козероги не перебірливі, а розбірливі.

11. Водолії

Міф: поверхневі нероби

«той самий кутила і марнотратник життя», — скажете ви. Вони не налаштовані на серйозні відносини, люблять випити, погуляти в галасливій компанії і позбутися від усякого роду відповідальності. Але це далеко не все, чим можна охарактеризувати водолія. У цих креслять є багато позитивних якостей. Наприклад, вони не люблять рутину і одноманітність, тому і прагнуть проживати будь-який день на повну котушку, насолоджуючись кожним світлим моментом цієї швидкоплинного життя.

12. Риби

Міф: слабохарактерні скиглії

Ну або по-простому «риби». Ці хлопці уславилися хлюпиками і ганчірками. Навколишні вважають, що вони не можуть постояти за себе, тому і притягують стільки негативних відгуків. Ми абсолютно з цим не згодні! незважаючи на те, що риби неконфліктні істоти, у них є справжній внутрішній стрижень. Вони вміють боротися за свої цінності, ніколи не кинуть одного в біді і в будь-якій ситуації знайдуть рішення, не відступаючи від наміченої мети. Вельми похвально!

Ось так, дорогі дами! пора б уже задуматися, що в двадцять першому столітті судити людей за гороскопом дуже нерозумно і нераціонально. Всі представники зодіакальної карти прекрасні по-своєму і жодна жива душа не ідеальна. Не бійтеся заводити несподівані знайомства, відкриватися новим особам і допомагати нужденним. І не забувайте, що в людях ми бачимо те, що є в нас самих! 😉