» я була коханкою режисера цитриняка, а вийшла заміж за інтелект зоріна»: амалія мордвінова пояснила свої зради

319

У житті кожної актриси, мабуть, настає переломний момент, коли обов’язково треба відкрити світу якусь особисту таємницю. Особливо, якщо справа стосується зрад. Для нас вже стали звичайними новини про пригоди наліво бравих чоловіків, але одкровення відомих жінок про зміну курсу вірності все ще викликають дивні почуття. Тепер причетність до» клубу невірних дружин » відкрито позначила амалія мордвинова.

Треба визнати, що рудоволоса актриса театру і кіно на момент зради була ще юною леді — свій перший шлюб в 20 років вона називає маніфестацією. Ще студенткою щукінського училища амалія без пам’яті закохалася в режисера михайла цитриняка.

Той не сприйняв дівчину всерйоз, і мордвінова з властивою їй емоційністю вискочила заміж за звукорежисера «ленкому» ігоря зоріна. Цей шлюб був приречений з самого початку. Союз проіснував всього місяць, після чого подружжя вирішило розлучитися.

Однак, як зізнається актриса, вона завжди закохувалася і цінувала в чоловіках інтелект. Зорін підкорив її саме своєю дотепністю.

А ось михайло цитриняк так і залишився в серці молодої актриси. Навіть заміжжя і коротке сімейне життя не змогли змусити її забути про сильну любов. І мордвінова все ж домоглася свого-вона стала близька з режисером.

«я була коханкою режисера михайла цитриняка. Вийшла ж заміж за зоріна за його інтелект. Це якість мене в чоловіках збуджувало завжди найбільше. Цитриняк і зорін були інтелектуалами. Тому ми з ними багато говорили і цілувалися», — поділилася амалія мордвінова в студії програми «доля людини».

Їй також довелося відповісти на ще одне делікатне питання, яке ось уже багато років цікавить громадськість. Чи був у мордвинової роман з художнім керівником «ленкому» марком захаровим?

Приводів для подібних чуток було безліч. Свого часу зірка амалії мордвинової загорілася так стрімко, що багато хто запідозрив серйозного покровителя.

Відразу після закінчення навчання в «щуці «молода актриса приєдналася до трупи легендарного»ленкому». Незважаючи на те, що вона була на самому початку творчого шляху, їй довірили головну парію у виставі «королівські ігри». Пізніше за гру в цій постановці мордвінова була удостоєна державної премії росії.

В головах недоброзичливців пазл склався — покровителем мординової був захаров.

Через роки знаменитість зі сльозами зізнається: це її вина. Вона нічого не зробила для того, щоб спростувати ці чутки і, можна сказати, користувалася своїм привілейованим становищем.

Подібні домисли доставляли не тільки незручності, а й справжні страждання. Складніше за всіх доводилося цитриняку. У той момент у актриси був роман з педагогом, і він з важким серцем відпускав її на репетиції.

» мені важкувато жилося на тлі чуток про роман з захаровим. У мене в щукінському училищі був педагог і кохана людина михайло цитриняк. Відпускаючи мене на професійну сцену, навчивши мене грати, він попросив мене: «будь ласка, в театрі тільки репетируй. Привіт, відрепетирувала, до побачення»», — ділиться актриса.

Згадуючи цю історію, вона не стала стримувати сльози. Це сльози сорому, сорому за те, що не встигла вибачитися, поки марк анатолійович захаров був живий. З ним її пов’язували тільки професійні відносини.

» режисери люблять безпроблемних артисток. Я б хотіла попросити вибачення у марка анатолійовича, тому що стала для нього проблемою. Нехай прощу вибачення через час і через відстані — — каже гостя студії.

Сьогодні вона розуміє, що потрібно було припинити чутки на корені, відразу розставити всі крапки і не кидати тінь на ім’я худрука.

» потрібно було боротися зі чутками та інтригами. Доводити, що я не коханка. Не було у мене романів в «ленкомі». Точка. У режисера закоханість виражається, щоб актриса добре зіграла в його виставі. Я смію і сподіваюся, що допомогла йому зробити його спектакль», — підкреслила мордвинова.

«я не втримала корону на голові в театрі. Дякую за щастя репетирувати з вами в найгеніальнішому спектаклі», — говорить амалія.

Варто відзначити, що їй приписували романи не тільки з захаровим, але і з партнером по сцені олександром лазарєвим.

А потім її час в «ленкомі» закінчився. Як каже сама мордвинова, з театру її «пішли». Вона дізналася, що трупа їде на гастролі в ригу, але її в списках заявлених акторів не виявилося. Складна розмова з худруком принесла розуміння, що потрібно рухатися далі.

» я підійшла до марка анатолійовича захарова і запитала, що він мені порекомендує. Він мені відповів: «я вам рекомендую зосередитися на ваших проектах в інших театрах крім» ленкому»», — уклала актриса.

Сьогодні амалії мордвинової 47 років, останні 12 вона жила в америці і тільки недавно повернулася в росію. За океаном у актриси будинок, діти, собаки.

«у сша я опинилася завдяки другому чоловікові олександру гольданському. Туди слідом за ним поїхала наша дочка діана, а потім і я. Я в переїздах по світу не бачу нічого особливого, тому і повернулася. Якщо я жила в америці, то це не означає, що я розлюбила свою країну. Просто я звикла подорожувати постійно», — каже актриса.

Всього мордвинова була одружена чотири рази, зараз вона живе одна і не приховує, що по-справжньому щаслива.

» у мене за плечима чотири шлюби. Я завжди щаслива в шлюбі і завжди щаслива в розлученні», — зауважила зірка.

123…12

Амалія мордвінова багато років живе в сша

Олена акімова