«Він повісив на мене свою важенну спортивну сумку»: Марія Погребняк розповіла про початок роману з чоловіком

498

Марія Погребняк – щаслива дружина, багатодітна матуся, успішна бізнес-вумен і дизайнер власного бренду одягу. Зі своїм чоловіком, футболістом Павлом Погребняком, Марія навчалася в одній школі. З тих пір вони не розлучаються і виховують трьох синів: 11-річного Артема, 9-річного Павла і 8-річного Олексія.

© Instagram @mariapoga

У своєму особистому блозі Марія регулярно не тільки ділиться сімейними фотографіями та відео з дітьми та чоловіком, але і розповідає про свої секрети краси і демонструє ефектні образи. А також не приховує подробиці своїх стосунків з чоловіком. На цей раз вона розповіла про те, як починалися їхні романтичні стосунки:

Одна історія з нашого життя🤪Всім відомо, що ми вчилися в одній школі! Паша її закінчив раніше мене! Але ми продовжували спілкуватися по тел) в один із днів ми їхали з подругою на метро додому і опинилися в одному вагоні з Пашею! Моя Машка ( подруга) пішла до нього вітатися, а я розгубилася☺️ І раптом на весь вагон вона мене кличе: Маш, ну харе сидіти соромитися йди до нас) Я зібралася і з високо піднятою головою, на дуже великому пафосі підійшла до них, виглядала я тоді надзвичайно😍Думаю, ну все Пашка зараз попливе, і як ви думаєте, що було далі?Напрошується фраза «Привіт Маша, яка ти красива»Але немає🤦🏼♀️ Він повісив на мене свою величезну важенну спортивну сумку з фразою: на потримай, що даремно підійшла😂 Я офігела, але допомогла😂😂😂😂

© Instagram @mariapoga

Передплатники оцінили цю забавну історію і написали про це в коментарях:

І відразу стало зрозуміло-майбутній чоловік🔥😂😂😂

Справжня дружина!!! Підтримає чоловіка в будь-якій ситуації))

😂😂зазвичай так і буває) ось цим він і підкорив❤️

😂😂😂😂 Це була перевірка зв’язку 🌷

😂😂😂нормально так,джентльмен 😂😂😂за таке точно не забудеш

Ой, як я люблю такі історії!!! 😍 Як цікаво почитати далі) Марія, спасибі, що ділитесь! Мені дуже цікава історія вашого кохання ♥️

© Instagram @mariapoga

Марія Погребняк показала силу характеру і після весілля. Так, нещодавно у своєму особистому блозі вона розповіла про те, що її перша вагітність протікала дуже складно, а пологи були неймовірно важкими.

Перша вагітність протікала дуже важко.Я тоді жила в Томську. У мене був страшний токсикоз, не засвоювалася навіть вода! На 5 місяці — я важила 45! Слава Богу, мені попався грамотний лікар, і мене відразу ж поклали в клініку! Я лежала На збереженні 3 рази на 14 днів! Коли я прийшла більш-менш в себе, то полетіла в Москву!

© Instagram @mariapoga

Читайте також:

  • Секрети стрункості: Марія Погребняк поділилася своїм щоденним раціоном
  • Ми з Тамарою ходимо парою: Павло Погребняк слідом за дружиною змінив колір волосся
  • Краща вагітність: Марія Погребняк показала фото новонародженого сина
Фото на анонс: Instagram @mariapoga