Знову втрьох: Світлана Лобода показала фото з обома дочками

695

Світлана Лобода в останні роки нарозхват: у співачки щільний гастрольний графік, які ще доповнюється приватними виступами. Кажуть, професійні успіхи заважають приділяти час сім’ї. Але не в цьому випадку. Співачка дивним чином поєднує роботу і турботу про дітей. Варто повчитися цьому трюку.

Літо співачки видався спекотним — виступ за виступом. Вона встигла дати концерти не тільки в Росії, але і за кордоном. Кожен її вихід на сцену — це масштабна подія. Світлана працює за світовими стандартами, і не просто співає пісні, а влаштовує справжнє шоу. І при всьому цьому Лободі вистачає сил на дочок. З ними вона проводить весь свій вільний час. Часто дівчатка чекають повернення мами за лаштунками годинами і навіть не подають виду, що їм важко. Їх супроводжують або родичі, або няня.

Мені допомагають мама і няні — вони жили зі мною в Америці. Також допомагає моя молодша сестра Ксенія, — поділилася співачка. —Ми ніколи так довго не проводили час разом. Нам було дуже здорово! Мама — мій тил. А наша улюблена няня Олена вже стала повноправним членом сім’ї, вона допомагає мені з Євою — вчить з нею мови, уроки. Це людина, з якою нашої сім’ї шалено пощастило.

ЛободаФото: Instagram @lobodaofficial

Вчора у своєму блозі Світлана показала, як її будинку зустрічають дочки. До її повернення з Вільнюса вони спекли шоколадний торт і прикрасили його зворушливим написом «Welcome back». Співачка, побачивши подарунок, розчулилася.

Торт для ЛободыФото: Instagram @lobodaofficial

Втім, торт напевно з’їли дівчинки (молодша Тільда якщо і не цілком з’їла шматочок, то надкусила), сама співачка стежить за своєю фігурою і не дозволяє собі нічого зайвого. Вона швидко прийшла у форму після пологів завдяки щоденним тренуванням, конституції і харчування.

До 7-го місяця було зовсім непомітно, що я вагітна, — згадує Лобода. — Як і в перший раз, я набрала дуже мало — всього 8 кг. І так само легко їх скинула. Через 10 днів після пологів я виступала на премії Муз-ТВ. Завдяки конституції і багаторічним тренуванням я дуже легко входжу в форму і практично не набираю зайвої ваги.

Светлана ЛободаФото: Instagram @lobodaofficial

Попереду у Лободи концерт в Москві. Вона обіцяє, що це буде масштабне та видовищне шоу, яке здивує навіть досвідчену публіку.

Читайте також:

  • Ковбойське ретро: Світлана Лобода з дочкою вбралися в стилі family look
  • Вже рік: Світлана Лобода показала молодшу дочку
  • Це знак: Світлана Лобода на весіллі сестри зловила букет нареченої
Фото на анонс: Instagram @lobodaofficial