Вітаємо: дочка Любові Толкалиной і Єгора Кончаловського виходить заміж

1245

Дочка Любові Толкалиной і Єгора Кончаловського – 18-річна Марія Михалкова-Кончаловская – оголосила про заручини у своєму особистому блозі. Днями вона опублікувала у себе на сторінці фото зі своїм обранцем, на якому вони позують з обручками.

Мені тут нашіптують на вухо….Різне…цікаве💜Обмовилася, що заручені))), – підписала пост Марія.

© Instagram @welcometomaria

А вчора ввечері Марія виклала до себе на сторінку фотографію обручок:

💍💎🥂💐 #мариямихалкова #заручини#обручальныекольца#wedding#weddingrings, – лаконічно підписала знімок майбутня наречена.

© Instagram @welcometomaria

Шанувальники приєдналися до привітань в коментарях:

Вітаю!!!💐Будьте щасливі!🦄🐘🌷

Вітаю, Машенька! 💐💐💐💐😊

Ух ти! Вітаю вас! Будьте дуже-дуже-дуже щасливі!💞

Про 26-річного обранця єдиної дочки Толкалиной відомо мало, проте нещодавно пара повідомила, що вирішила переїхати до Санкт-Петербург: тепер Марія з Микитою живуть в Північній столиці і готуються стати сім’єю.

Мама Микиту дуже любить. Тато сказав, що не може його об’єктивно оцінити, адже він мій тато, я для нього завжди маленька Маша, — зізналася Михалкова-Кончаловская в інтерв’ю Starhit.

© Instagram @welcometomaria

Помітно, що мама і донька дуже дружать. А адже раніше Толкаліна не приховувала, що у відносинах з Марією було не все гладко. В інтерв’ю тижневику «7 днів» актриса навіть зізнавалася, що Марія не дозволяла їй заходити до себе в кімнату.

Маша саботує мої спроби навести чистоту. У неї на дверях написано: «Забороняється забороняти». Вже рік як мені не можна входити в її кімнату. Вона забороняє мені цікавитися своїми захопленнями, багато з яких, чесно сказати, мене шокують. Одна музична група «Сатана пече млинці» чого вартий! – нарікала Толкаліна.

Нещодавно актриса опублікувала фото, на якому позує з спадкоємицею. Родзинка знімка – в свитшотах і футболках, які створила дівчина.

Відома річ, з дітьми так — тільки відвернешся, вони вже самовиражаються! За що і любимо їх безмірно і підтримуємо у всьому! Маша презентує другу річ з «крилатою колекції» Марії ангелів…. тепер в чорному і золотому сяйві. її унікальна графіка, прихильницею якої я є з самого її дитинства уже підкорила багатьох…у кого є білі свитшоты… тепер ловіть нову ідею! – пишається донькою Любов Толкаліна.

Любовь Толкалина с дочкой Машей© Instagram @welcometomaria

А Марія розповіла, як йшла робота над таким особливим принтом.

Я малювала цей принт дуже довго. І, як на мене, він вийшов набагато цікавіше, – зізнається дівчина.– На ньому зображений ангел тримає зірку, в центрі якої розташоване всевидюче око, що спостерігає за порядком у Світі і в душах людських.

Шанувальники Любові Толкалиной захоплюються її талановитої донькою. А також охоче коментують модні образи мами і Марії. Приміром, коли знаменитості відвідали гучне світська подія – Віденський бал. Любов Толкаліна блищала в прозорому довгому платті, прикрашеному вишивкою, і з задоволенням станцювала свою першу кадриль.

Любовь Толкалина с дочкой на Венском балу в Москве 2019© Instagram @welcometomaria, @tolkalinaliuba

Марія вибрала розкішне вбрання від дизайнера Наїлі Бутусовой. Довге закрите плаття кольору слонової кістки з квітковим візерунком, яке підкреслило її стрункість і красу. В особистому блозі дівчина зізналася, що мріє в наступному році стати дебютанткою Віденського балу.

Мама вела вчора щорічний сімнадцятий Віденський Бал у Гостинному дворі. Це було дуже красиве масштабне захід, в якому брали участь 120 пар, молодих юнаків і дівчат, дебютанток і дебютантів. А гостей взагалі не перерахувати. Я дуже сподіваюся в наступному році теж прийняти участь, в якості дебютантки…. В цей раз я була лише гостею, – розповіла Марія.

До речі, це не перший раз, коли Любов Толкалину з донькою приймають за «сестер»: на відпочинку в Індії мама і донька вразили шанувальників своєю гнучкістю, стрункістю і неймовірною грацією.

Читайте також:

  • Любов Толкаліна розповіла, що допомогло їй стати подругою власної доньки
  • Казкові птахи: Любов Толкаліна з донькою вразили шанувальників на відкриття ММКФ
  • Як сестрички: Юлія Волкова з донькою здивували шанувальників
Фото на анонс: © Instagram @welcometomaria