Розсекретила: Надія Міхалкова вперше показала обличчя сина

803

32-річна Надія Міхалкова – не тільки талановита актриса, але і мама двох чудових дітей: 8-річної Ніни і 6-річного Івана. Надія дуже рідко ділиться у своєму особистому блозі кадрами зі своїми дітьми, але останнім часом їх можна побачити набагато частіше – хоч любляча мама намагається не показувати обличчя спадкоємців.

Нагадаємо, Ніна і Іван з’явилися на світ у шлюбі Надії Міхалковій і кінорежисера Резо Гігінеішвілі. Зіркове подружжя прожили разом більше 7 років, і навіть розлучення не зруйнував їхні дружні відносини. Діти багато часу проводять з батьком і часто їздять в Грузію. Резо розповідає про свої стосунки з дітьми:

Я намагаюся з дітьми частіше спілкуватися по-грузинськи. Вони вже щось белькочуть, коли приїжджають до Грузії. Сподіваюся, з віком вони прийдуть до того, що самі почнуть навчати мови, — і чим більше, тим краще. Часто ми малюємо, майструємо. Я готую разом з дітьми. Так, тепер вони на кухні стоять поруч зі мною — Ніна праворуч, Ваня зліва, я даю їм завдання щось почистити, нарізати. А ще, у нас цілий домашній театр різношерстий — ляльки, звірі, нещодавно почали самі конструювати і розфарбовувати декорації, ставити музику.

© Instagram @rezofilm

Сьогодні в особистому блозі Надії – на радість шанувальникам – з’явилося відео, на якому вперше видно обличчя сина. Судячи з кадрів, актриса весело проводить час з дітьми в парку атракціонів.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jun 17, 2019 at 1:24am PDT

21 травня у великій родині Михалкових відзначали подвійне свято, свої дні народження відзначали відразу два спадкоємця видатної прізвища: Ніна та Іван. Доньці Надії виповнилося 8 років, а синові – 6. Саме в цей день любляча мама виклала на свою сторінку зворушливе фото дітей, на якому видно обличчя дочки, зворушливо підписавши його:

21.05 цей день завжди буде найщасливішим днем в моєму житті. Ніна і Ваня — моя фортеця, вони в одну секунду можуть робити життя нестерпним і через секунду найщасливішою , сльози крізь сміх і сміх крізь сльози . На цій фотографії повинна бути і я десь нагорі і з закритими очима падати на руки Ніни, вона нас всіх міцно і впевнено тримає, коли не відволікається на дурниці)))

Я їх дуже люблю і бажаю здоров’я , все інше організую і потерплю … ну… до 18 років точно постараюся 💕 з днем народження моя банда!

© Instagram @nadiamixalkova

Шанувальники актриси відреагували на теплу посаду, залишивши спадкоємців відомого прізвища безліч побажань у коментарях:

Надія!Народжуйте якомога більше дітей,разом з Анною, Артемом, Степаном..такі люди,з такою родоводу потрібні всім нам.І дай Вам Бог здоров’я та всім вашим рідним і близьким!🙏

Банда👫💕 це сила! З днем народження!🍒🎂

З Днем народження!!!🌸🌸🌸Всіх благ!!!І тільки сонячних днів у житті!!!

До речі, травень для всієї родини Михалкових-Кончаловських — святковий місяць, адже 14 травня день народження святкує Ганна Михалкова, а 21 травня, як ми вже писали вище, дітям Надії. За дивовижним збігом хлопці народилися в один день, але з різницею в 2 роки.

Фото на анонс: @nadiamixalkova, @goodhouse_russia