Вітаємо! Олександр Яценко скоро стане багатодітним батьком

505

Актор Олександр Яценко, якого багато хто знає по фільму «Аритмія» і серіалом «Негода», в минулому році став батьком вдруге – його кохана Ксенія народила сина Арсенія. Від першого шлюбу у Олександра підростає трирічний син Мирослав, який, судячи з фото в особистому блозі актора, багато часу проводить із зоряним татом. А зараз вони з обраницею перестали приховувати свій цікавий стан: зовсім скоро Олександр стане багатодітним татом.

Про це не так давно повідомила сама Ксенія, опублікувавши сімейний портрет з «вагітним» животиком.

Сімейне счастие, – підписала вона.

© Instagram ksushaiv

Шанувальники приєдналися до привітань в коментарях:

Ось так так))) вмієте )) здивувати ))) вітаю !!! Молодці🙏🏼❤️

Вітаю від усієї душі!🤗🤗🤗

Ось це новина!))) вітаю!😘

Офіційно Яценко підтвердив другу вагітність дружини, з’явившись з нею на прем’єру фільму «Вірність». Актор зворушливо обіймав Ксенію і гладив живіт дружини.

Александр Яценко рассекретил беременность своей жены© Прес-служба, 7днів

Артиста не можна назвати медійної персоною: він рідко спілкується з журналістами, зате в його блозі іноді з’являються фотографії з спадкоємцями. Нещодавно актор здивував своїх шанувальників рідкісним кадром, на якому зображені обидва його сина, коротко і лаконічно підписавши його:

Без назви

© Instagram @yayatsek

Яценко дуже любить своїх синів і в одному з нечисленних інтерв’ю навіть розповів про старшого сина Мирославі:

Він дивовижний. Я бачу, що кожен день він відкриває щось нове. І для мене неймовірне задоволення спостерігати, як він чимось зайнятий, як реагує на якісь прості речі. Він любить перевіряти, чи все на місці будинку. Загалом, у нас відразу починається дуже активне життя. І мені це подобається, я від цього не втомлююся, а навпаки, завдяки синові відчуваю прилив сил. У нас не відразу контакт склався. Коли він був зовсім маленький, я не міг його заспокоїти і, зізнаюся, переживав через це.

До речі, близько двох місяців тому, у свій день народження, актор виклав у блозі миле фото, на якому Мирослав катає свого братика в колясці.

© Instagram @yayatsek

Вітаємо щасливих батьків зі швидким поповненням!

Читайте також:

  • Олександр Яценко вперше показав новонародженого сина
  • Весь в тата: Іван Жидков показав фотографію з обома дітьми
  • 20 доказів того, що сидіти у тата на шиї — весело
Фото на анонс: Instagram @yayatsek