Вітаємо! 70-річний Річард Гір стане батьком втретє

1129

У квітні минулого року знаменитий голлівудський актор Річард Гір втретє одружився. Його обраницею стала іспанська правозахисниця — Алехандра Сілва (Гір). Практично відразу після урочистості з’явилася інформація, що зоряна пара чекає дитину.

Однак Олександра лише у вересні підтвердила вагітність у своєму блозі, опублікувавши спільне фото з чоловіком і Далай-ламою XIV. На знімку видно вже великий животик майбутньої мами.

View this post on Instagram

A post shared by Alejandra Gere (@alejandragere) on Dec 5, 2018 at 11:55am PST

Як повідомляє іспанська журнал HOLA!, пара знову чекає дитину. Малюк стане другим для пари і четвертим в їх родині: Гір вже виховує 19-річного сина Гомера, в його дружини є 6-річний син Альберт, а в лютому цього року на світ з’явився їхній загальний первісток — Алехандро. Подружжя поки не потверждали новину ЗМІ, проте журналісти пишуть, що зараз Алехандра знаходиться на третьому місяці вагітності.

© Instagram @alejandragere

До речі, всю минулу вагітність Алехандра і Річард воліли не давати інтерв’ю і не розголошувати подробиці. Майбутня матуся не афішувала терміни, стать дитини і місце, де вона збиралася народжувати.

© Instagram @alejandragere

Вітаємо щасливу пару з прекрасними новинами!

Фото на анонс: Instagram @alejandragere